Якою косметикою користуєтеся і чому?!
|
|
lottosya | Повідомлення # 46 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| у мене різна і аден і мейбелін. креми роблять мені на замовлення
|
|
| |
Oksana29 | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Хочу поділитися новим трендом у сфері доглядової та лікувальної косметики з екстрактом конопель від українського виробника. Бренд Cannabis. Користуюся цією косметикою вже більше року. Вона гіпоалергенна. Дуже задоволена її ефективністю і співвідношенням ціна-якість. Раніше була прихильницею бренду Vichy, але зараз більшу частину моїх косметичних "паличок-виручалочок" складають креми, маски, сироватки, пінки та скраби бренду Cannabis. Купувала спочатку на MakeUp, але там не завжди є в наявності. Знайшла інтернет-магазин Kremok, де вона завжди є і за прийнятною ціною.
|
|
| |
indigo0707 | Повідомлення # 48 |
Рядовий
| А мені більше подобається наша вітчизняна косметика від Pop&Popl, за якістю її можна спокійно назвати професійною:
|
|
| |
Анна23 | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| Мені подобається білоруська косметика - вона дуже добре підходить до моєї шкіри. Дуже ніжна і приємна, і іноді ще купую Ів-Роше, дорога звісно, але підходить без відмов. Додано (26.05.2021, 22:42) --------------------------------------------- Мені подобається білоруська косметика - вона дуже добре підходить до моєї шкіри. Дуже ніжна і приємна, і іноді ще купую Ів-Роше, дорога звичайно, але підходить без відмов. А ось ще знайшла з сайт з дешевою косметикою, хочу взяти спробувати, врешті-решт тоналка за 15 грн, і помада за 15 грн взагалі не гроші, не шкода, ну врешті-решт пробувати потрібно все.
|
|
| |
ділок | Повідомлення # 50 |
Сержант
| А мені подобається правильно підбирати якісну косметику, не приховую, що часто користуюся путівником по брендах косметики interfax.cоmЦей варіант для мене реально шикарний, бо завжди розгублений, бо не можу визначитися, як зробити вибір на користь хорошої косметики. А так відкрив і розумієш, що потрібно купувати, а що не варто.
|
|
| |
Ghavonc | Повідомлення # 51 |
Рядовий
| Дуже мало користуюся косметикою!
|
|
| |
Wetarayo | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| Та немає у мене якоїсь постійної косметики, люблю новинки всілякі з косметики, адже бренди на місці не стоять і постійно випускають щось новеньке!
|
|
| |
svetlana71 | Повідомлення # 53 |
Рядовий
| Користуюся Л Ореаль. Задоволена. Стабільна якість, завжди в кроковій доступності, ціна прийнятна.
|
|
| |
marinalu | Повідомлення # 54 |
Рядовий
| Я користувалася європейською, але подруга радила корейську косметику.
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 55 |
Сержант
| Дівчата, хочу собі хорошу умивалку для обличчя. Бажано корейську. У мене нормальна шкіра обличчя. Можете щось порадити?
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 56 |
Сержант
| можу порадити хорошу умивалку для обличчя Purito Defence Barrier pH Cleanser. Вона підходить для будь-якого типу шкіри.
|
|
| |