Крем для обличчя
|
|
YaraOlga | Повідомлення # 46 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я багато кремів уже перепробувала, люблю купувати щось новеньке, цікаве, тим паче зараз косметична індустрія розвивається, з'являються нові технології та склади кремів! Зараз у мене, наприклад, крем для обличчя Blur від Faberlic. Мені порадила його подруга! Я замовила! Це дуже хороший крем, збагачений вітамінами, у нього дуже легка текстура і мені подобається, як він захищає мою шкіру, раджу, замовляла його через інтернет
|
|
| |
Леру_ня | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Я Нівеа віддаю перевагу
|
|
| |
Jaraha | Повідомлення # 48 |
Рядовий
| А мені ці креми вже давно не потрібні, я використовую апарат для ультразвукового очищення обличчя Дуже крута штука, дає змогу завжди мати просто чудовий вигляд, а шкіра як у немовляти)
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 49 |
Лейтенант
|
|
|
| |
Toma18 | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| користуюся вже давно кремом Шанель і дуже ним задоволена. Замовляю його на Parfum City. Він не жирнить шкіру і не стягує, на відміну від багатьох інших кремів
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 51 |
Сержант
| Я користуюся звичайним зволожувальним кремом з якоїсь веганської серії з авокадо. Купила в Єві.
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 52 |
Сержант
| Якось читала статтю в інтернеті, вже давно правда, що насправді ось ці всі креми - розлучення, достатньо крему з вітаміном С і все. У мене вдома росте алое, я дуже часто просто розрізаю листочок уздовж і мажу ним обличчя. І завжди свіженький.
|
|
| |
marinalu | Повідомлення # 53 |
Рядовий
| Я користуюся завжди, чомусь так виходить різними кремами, може інтуїтивно відчуваю, що пора міняти, щоб не було звикання? Беру Відновлювальний крем для обличчя Real Barrier І Бар'єрний крем для обличчя Real Barrier, а пізніше ще спробую цю Сироватку для обличчя з лактобактеріями
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 54 |
Сержант
| Цитата marinalu ( ) Я користуюся завжди, чомусь так виходить різними кремами, може інтуїтивно відчуваю, що пора міняти, щоб не було звикання? Беру Відновлювальний крем для обличчя Real Barrier І Бар'єрний крем для обличчя Real Barrier, а пізніше ще спробую цю Сироватку для обличчя з лактобактеріями Я хотіла у вас поцікавитися, а є у них веганські продукти?
|
|
| |