Крем для обличчя
|
|
katar1na | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дорогі, форумчанки, давайте ділитися своїм досвідом у сфері кремів для обличчя =) Особисто я користуюся натуральним кремом для обличчя від компанії "Кримська Натуральна Колекція" =) У цій компанії величезний вибір кремів для обличчя =) А Ви знаєте про таку компанію?
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Цитата Nasar (  ) Чоловіки теж люблять себе. Я тільки перевіреними користуюся, вже котрий рік ось цей крем мені допомагає доглядати за шкірою обличчяДо речі, купую його тут dopomogaua А я ось кремами не часто користуюся, але для профілактики потрібно. Але зазвичай купую одразу все в наборі. На parfumcom зазвичай такі продаються і, що головне для мене, вони брендові, тобто я впевнений у якості. Але, зізнаюся, щоразу в мене щось інше)
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 3 |
 Підполковник
| Цитата Kate (  ) У мене крем від чистої лінії подруга користується всією лінійкою Чистої Лінії для обличчя року 3, загалом якість хороша, але мені не підходить через те, що алергічну реакцію спричиняють більшість кремів їхніх (приблизно так само як на Ейвон). Користуюся косметикою тільки від Мері Кей з огляду на те, що за структурою шкіри (жирна) всі підходять і ціна більш-менш адекватна, минулого четверга взяла спробувати зволожувальні для обличчя Ella Bache такий, усім сподобався, окрім того, що шкіра сухувата стає після намазування, тому що вже, напевно, звикла до одного. З домашніх рецептів роблю маску з алое і розчину бури (рецепт у гуглі є, 1 чайна ложка соку алое і 1 столова бури 1,5%-го), з меду і жасмину не дуже сподобалася через те що не дуже приємні відчуття на 1,5-2 години залишаються після прийняття...
|
|
| |
natasokol77 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Цитата Oksana3 (  ) Я тільки Гарньєр купую! Я теж про таке вперше чую, мені подобається продукція фірми Нівея, ще подобаються креми Гарньєр
|
|
| |
Pandochka | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата Anastasia3 (  ) Раджу радіоліфтинг))) це шикарна процедура)) підтяжка овалу обличчя і підтяжка контуру тіла))) я теж як виявилося роблю вмоцарті за 600грн)) дуже добре лікар робить, я дуже задоволена, мені допомагає) оо, потрібно буде спробувати
|
|
| |
olesya455 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Цитата Oksana3 (  ) Я тільки Гарньєр купую! Ой, таке г...
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
|
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| Цитата marinalu (  ) Я користуюся завжди, чомусь так виходить різними кремами, може інтуїтивно відчуваю, що пора міняти, щоб не було звикання? Беру Відновлювальний крем для обличчя Real Barrier І Бар'єрний крем для обличчя Real Barrier, а пізніше ще спробую цю Сироватку для обличчя з лактобактеріями Я хотіла у вас поцікавитися, а є у них веганські продукти?
|
|
| |