Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити подарунок?
MiMiMi Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Знайшла на zolotiruky дуже класні роботи. Вони роблять все, що завгодно своїми руками.
Це може стати дуже гарним подарунком.
Майстрині творять дива ... самі переконаєтеся)

Дариша Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У нас у компанії дуже люблять грати в монополію, намагаємося щонайменше раз на місяць збиратися в когось удома з попкорном, чіпсами й пепсі та завойовувати міста-заводи biggrin
А подарунки для нового року майже всі я замовляла в інтернеті, ціни зараз скрізь однакові (якщо не замовляти з Китаю, але там і чекати місяць), доставили все за один день. Подружці купувала красиву накидку, батькам мультиварку, а чоловікові смартфон.

JuliaD Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Танюшк ()
А як називається?
Називається гра Спайфол

Зарема Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата JuliaD ()
Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається!
Ми з друзями дуже любимо грати в цю гру

Індіа Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А ми в монополію любимо грати, намагаємося збиратися щоп'ятниці після роботи і до пізньої ночі відвойовувати міста і заводи biggrin
А щодо подарунків, то особисто я віддаю перевагу книжкам, такий подарунок ніколи не застаріє, той, хто хоче чогось досягти, - не перестане читати.

Марька Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата inna02 ()
Зараз дуже багато варіантів де можна купити подарунок на всі випадки життя. Головне що б ціна була доступна і відповідала якості. Я, наприклад, замовляю подарунки тільки в інтернет магазинах з хорошими відгуками, ціна там на багато нижча, а якість теж сама. Останніми моїми подарунками були сувенірчики на Новий Рік, брала тут zakupka, вибір величезний, красиво і зі смаком.
а на 14 лютого тут є щось?

Anastasia3 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Привіт, привіт)) хто що знає про розіграш сертифіката на 2500грн у салоні Моцарт, що знаходиться на Ланжеронівській, 13? Кажуть
тільки необхідно заповнити анкету і можна взяти участь? Дуже хочеться
виграти і сходити підфарбуватися і постригтися)) манікюрчик зробити)) раптом
вийде виграти)) і заодно раптом подарунок купувати не потрібно буде, а?
smile

Мімоза Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата seamanforum ()
я вже давно практично всі подарунки купую через інтернет. тут же можна знайти все, що душа забажає. З останнього кумі на ювілей замовляла набір імбирних пряників і купила їй подарунковий сертифікат на покупку хорошої професійної косметики NYX. Сама давно нею користуюся, тому знаю, що якісна. Вона була дуже задоволена.
а доставка є в них?

seamanforum Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Мімоза ()
а доставка є в них?
Імбирні пряники замовляла у дівчинки безпосередньо, але доставка у них начебто теж є. А якщо Ви про подарунковий сертифікат NYX, то звичайно доставка є. При чому при покупці від 200 грн вона безкоштовна. А зараз ще й знижку собі оформила в 15%, тож взагалі не тільки якість продукції, а й ціни радують.

Grane Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Цитата Irinka24 ()
А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети.
Все це просто забобони, незрозуміло ким придумані. Я теж чоловікові з Іміджу дарувала наручний годинник Ролекс, залишився задоволений і нічого ні з ним, ні зі мною не сталося.  Загалом, не віримо ми в таке.

Zazhygalka Повідомлення # 11
одеський форум
Полковник
Цитата Джміль ()
Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі
Точно такої ж думки, а коли подарунок начебто і дорогий, але куди його дівати і що з ним робити... наприклад двометровий м'який ведмідь, не розумію цього. Краще щось просте, але потрібне, наприклад, нещодавно у племінниці день варення був, так вона хотіла собі чохол на телефон

Polinka Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Цитата NadyaLin ()
Я завжди намагаюся випендрюватися. Шукаю сайти найкреативніших подарунків.
У такому разі, Вам сподобається сайт. На ньому я вже і новорічний декор купити встигла.
Подарунки завжди тільки там обираю, оскільки, завжди знаходжу щось особливе.
Не люблю дарувати гроші, взагалі вважаю це ледачим подарунком. Такий не запам'ятовується!
Додано (23.11.2017, 23:46)
---------------------------------------------
Тут, якщо комусь буде цікаво. 
Сподіваюся, якраз встигнете купити все, що потрібно )

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: