| Де купити подарунок? | 
|  | 
| 
| MiMiMi | Повідомлення # 1 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Знайшла на zolotiruky дуже класні роботи. Вони роблять все, що завгодно своїми руками. Це може стати дуже гарним подарунком.
 Майстрині творять дива ... самі переконаєтеся)
 |  |  |  |  | 
| 
| Дариша | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 2 Статус: Offline | У нас у компанії дуже люблять грати в монополію, намагаємося щонайменше раз на місяць збиратися в когось удома з попкорном, чіпсами й пепсі та завойовувати міста-заводи  А подарунки для нового року майже всі я замовляла в інтернеті, ціни зараз скрізь однакові (якщо не замовляти з Китаю, але там і чекати місяць), доставили все за один день. Подружці купувала красиву накидку, батькам мультиварку, а чоловікові смартфон.
 |  |  |  |  | 
| 
| JuliaD | Повідомлення # 3 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 21 Статус: Offline | Називається гра СпайфолЦитата Танюшк (  )  А як називається? |  |  |  |  | 
| 
| Зарема | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 4 Статус: Offline | Ми з друзями дуже любимо грати в цю груЦитата JuliaD (  )  Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається! |  |  |  |  | 
| 
| Індіа | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | А ми в монополію любимо грати, намагаємося збиратися щоп'ятниці після роботи і до пізньої ночі відвойовувати міста і заводи  А щодо подарунків, то особисто я віддаю перевагу книжкам, такий подарунок ніколи не застаріє, той, хто хоче чогось досягти, - не перестане читати.
 |  |  |  |  | 
| 
| Марька | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 3 Статус: Offline | а на 14 лютого тут є щось?Цитата inna02 (  )  Зараз дуже багато варіантів де можна купити подарунок на всі випадки життя. Головне що б ціна була доступна і відповідала якості. Я, наприклад, замовляю подарунки тільки в інтернет магазинах з хорошими відгуками, ціна там на багато нижча, а якість теж сама. Останніми моїми подарунками були сувенірчики на Новий Рік, брала тут zakupka, вибір величезний, красиво і зі смаком. |  |  |  |  | 
| 
| Anastasia3 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | Привіт, привіт)) хто що знає про розіграш сертифіката на 2500грн у салоні Моцарт, що знаходиться на Ланжеронівській, 13? Кажуть тільки необхідно заповнити анкету і можна взяти участь? Дуже хочеться
 виграти і сходити підфарбуватися і постригтися)) манікюрчик зробити)) раптом
 вийде виграти)) і заодно раптом подарунок купувати не потрібно буде, а?

|  |  |  |  | 
| 
| Мімоза | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 2 Статус: Offline | а доставка є в них?Цитата seamanforum (  )  я вже давно практично всі подарунки купую через інтернет. тут же можна знайти все, що душа забажає. З останнього кумі на ювілей замовляла набір імбирних пряників і купила їй подарунковий сертифікат на покупку хорошої професійної косметики NYX. Сама давно нею користуюся, тому знаю, що якісна. Вона була дуже задоволена. |  |  |  |  | 
| 
| seamanforum | Повідомлення # 9 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 44 Статус: Offline | Імбирні пряники замовляла у дівчинки безпосередньо, але доставка у них начебто теж є. А якщо Ви про подарунковий сертифікат NYX, то звичайно доставка є. При чому при покупці від 200 грн вона безкоштовна. А зараз ще й знижку собі оформила в 15%, тож взагалі не тільки якість продукції, а й ціни радують.Цитата Мімоза (  )  а доставка є в них? |  |  |  |  | 
| 
| Grane | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Все це просто забобони, незрозуміло ким придумані. Я теж чоловікові з Іміджу дарувала наручний годинник Ролекс, залишився задоволений і нічого ні з ним, ні зі мною не сталося.  Загалом, не віримо ми в таке.Цитата Irinka24 (  )  А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети. |  |  |  |  | 
| 
| Zazhygalka | Повідомлення # 11 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 154 Статус: Offline | Точно такої ж думки, а коли подарунок начебто і дорогий, але куди його дівати і що з ним робити... наприклад двометровий м'який ведмідь, не розумію цього. Краще щось просте, але потрібне, наприклад, нещодавно у племінниці день варення був, так вона хотіла собі чохол на телефонЦитата Джміль (  )  Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі |  |  |  |  | 
| 
| Polinka | Повідомлення # 12 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 46 Статус: Offline | У такому разі, Вам сподобається сайт. На ньому я вже і новорічний декор купити встигла.Цитата NadyaLin (  )  Я завжди намагаюся випендрюватися. Шукаю сайти найкреативніших подарунків.Подарунки завжди тільки там обираю, оскільки, завжди знаходжу щось особливе.
 Не люблю дарувати гроші, взагалі вважаю це ледачим подарунком. Такий не запам'ятовується!
 Додано (23.11.2017, 23:46)
 ---------------------------------------------
 Тут, якщо комусь буде цікаво.
 Сподіваюся, якраз встигнете купити все, що потрібно )
 |  |  |  |  |