Де купити подарунок?
|
|
MiMiMi | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знайшла на zolotiruky дуже класні роботи. Вони роблять все, що завгодно своїми руками. Це може стати дуже гарним подарунком. Майстрині творять дива ... самі переконаєтеся)
|
|
| |
daff | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| на кідстафі багато всякої всячини
|
|
| |
julchonochka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дивлячись на яке свято і кому дарувати. Я ось буквально недавно замовляла тут bag24 шкіряну сумку в подарунок своїй матусі) Мамі сумка сподобалася, якісна і слава Богу з фасоном вгадала))
|
|
| |
Ozone | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо розглядаєте одяг для жінки як подарунок, то можете зазирнути сюди rozetka
|
|
| |
Sea_lover | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Та в будь-якому магазині. Головне знати що хочеш. Додано (17.02.2015, 22:21) --------------------------------------------- Якщо подарунок для дорослої людини, то однозначно магазини для постільної білизни, типу такого. Мені наприклад вони дуже подобаються.
|
|
| |
ellit20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо на подарунок жінці, то можна подивитися тут veneciya. До кожного свята знижки.
|
|
| |
julchonochka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я подрузі в подарунок замовляла набірчик лаків для нігтів з металевим ефектом lemag . Лак дуже довго тримається і на ньому не з'являються подряпини)))) Загалом подруга задоволена залишилася)
|
|
| |
Murchalka | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я мені подобаються дарувати подарунки для прикрашання інтер'єру, бажано хенд-мейд
|
|
| |
iylia16 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дивлячись кому дарувати
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 10 |
Сержант
| я часто дарую що-небудь для дому)))
|
|
| |
ElenaFed | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Купити подарунок не проблема в нашому сучасному світі, а ось знайти річ хорошої якості-це вже питання. Як на мене шкіряні речі набагато кращі і прослужать вам набагато довше, але ж зараз у тренді мати при собі шкіряну сумочку або рюкзак
|
|
| |
barada2010 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| я часто подарунки купую в інтернет магазинах. вибір більший, ніж у таких. та й з дому не потрібно виходити
|
|
| |
Даяна | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж часто купую в інтернеті, хоча б тому, що так робити покупки набагато швидше і зручніше. Хіба що одяг не купую, бо маю доволі нестандартну фігуру і важко знайти річ без примірки - кілька разів замовляла через інтернет, але доводилось повертати:( А от техніку я завжди успішно купувала у віртуальних магазинах, наприклад, на подарунок чоловіку замовила смартфон eldorado.com.ua/smartfon-lenovo-p70-dark-blue/p1365463/, який мені доставили лише за кілька днів, а відділення нової пошти у сусідньому домі, тож я змогла забрати подарунок по дорозі з магазину)
|
|
| |
Гелла | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Купую в інтернеті переважно речі та продукти
|
|
| |
Крісті | Повідомлення # 15 |