Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Лосини, за і проти
Lisa5 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися   biggrin

MissMarpl Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Мене страшенно виводять із себе жінки, які важать понад 70 кілограмів і одягають лосини. Ну це ж огидно, як вони можуть цього не розуміти? Невже у них геть відсутнє почуття смаку? Особливо леопардові, це взагалі хіт, коли з-під топіка випирає 10 кіло сала і лосини мало не рвуться. Не розумію навіть, як вони примудряються їх натягнути.

Uuuu Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Lisa5 ()
Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися
   Завжди любила сірі жіночі лосини. А ось яскраві та різнокольорові не визнаю, особливо "леопардові". Обтислий одяг не повинен бути кричущим, інакше жінка виглядає як ялинка, обвішана гірляндами.
Зараз якраз погода така похмура і сира, постійно виходжу в легінсах на хутрі, щоб не застудитися. У мене навесні імунітет кудись завжди дівається.

TheRoad Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Мені не подобаються взагалі лосини на дівчатах, має вигляд, ніби шматок слизу натягнули на ноги. Не важливо, леопардового вони забарвлення або сіробуромалинового. Виглядають вони просто огидно.

Ksenya Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Uuuu ()
Завжди любила сірі жіночі лосини. А ось яскраві та різнокольорові не визнаю, особливо "леопардові". Обтислий одяг не повинен бути кричущим, інакше жінка виглядає як ялинка, обвішана гірляндами.Зараз якраз погода така похмура і сира, постійно виходжу в легінсах на хутрі, щоб не застудитися. У мене навесні імунітет кудись завжди дівається.
Так, вони дуже теплі. А найсмішніше, що всі думають, ніби вони легкі. Постійно чую: та одягнися ти нормально, холодно ж так!

Manyunya Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Не ношу лосини, та й вигляд звісно в них...

natasokol77 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Мене теж дратують коли мадам за 70 кг одягають лосини і облягаючий одяг невже не розуміють що дивитися на них страшно ...

Лілія12 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Це моветон! Фу-фу-фу wink

Zabavnaya Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Лосини потрібно правильно носити і тоді це буде не фуу і не моветон. До того ж зараз стільки різновидів лосин, що просто не встежити. Я збирала спільну покупку і викуповувала дуже красиві шкіряні лосини, які носила всю весну із задоволенням. Знайшла оптовий сайт, де ціна йде за ростовку. Виклала у себе на сторінці ці лосинки і буквально за вихідні зібралася вся ростовка. Такі лосини всім виявилися потрібні, особливо за такі гроші.

Ksenya Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
А під що ви носите лосини? Як вам остання фішка, коли їх одягають під шорти? Це несмак чи абсолютно новий лук з величезним майбутнім?

violeta Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Мені подобаються спортивні лосини Nike Pro Warm Warm Static Tight для залу дуже класно, мужики задивляються

Lisa5 Повідомлення # 12
одеський форум
Підполковник
Цитата Ksenya ()
А під що ви носите лосини? Як вам остання фішка, коли їх одягають під шорти? Це несмак чи абсолютно новий лук з величезним майбутнім?
Якщо шорти куплені на ринку, як і лосини - це несмак. А якщо це фірмові шмотки і ретельно підібрана колірна гама - то це навіть більш ніж круто. Це справді абсолютно новий лук, який розірве наступне літо.

Фонтан Повідомлення # 13
одеський форум
Майор
Ну носять же джинси під спідницями, хоч і спочатку такий писк моди теж далеко не всі розуміли. А тут лосини під шортами, аналогічно, точніше порівняння і не підбереш.

Homa Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант
Цитата Lisa5 ()
Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися
   Головне не захоплюватися з експериментами і не одягати під таке вбрання лабутени. А загалом узагалі взагалі не бачу проблеми, шорти й лосини мають чудовий вигляд, пам'ятаю, ще в 90-х була фотосесія когось із відомих фотомоделей у шортах і лосинах. Виглядало абсолютно не безглуздо.

IriSSSka Повідомлення # 15
одеський форум
Лейтенант
Мені здається, що таке в моді було десь у 2007-2010 році, зараз такого не бачу.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: