Лосини, за і проти
|
|
Lisa5 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мене страшенно виводять із себе жінки, які важать понад 70 кілограмів і одягають лосини. Ну це ж огидно, як вони можуть цього не розуміти? Невже у них геть відсутнє почуття смаку? Особливо леопардові, це взагалі хіт, коли з-під топіка випирає 10 кіло сала і лосини мало не рвуться. Не розумію навіть, як вони примудряються їх натягнути.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата Lisa5 ( ) Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися Завжди любила сірі жіночі лосини. А ось яскраві та різнокольорові не визнаю, особливо "леопардові". Обтислий одяг не повинен бути кричущим, інакше жінка виглядає як ялинка, обвішана гірляндами. Зараз якраз погода така похмура і сира, постійно виходжу в легінсах на хутрі, щоб не застудитися. У мене навесні імунітет кудись завжди дівається.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Мені не подобаються взагалі лосини на дівчатах, має вигляд, ніби шматок слизу натягнули на ноги. Не важливо, леопардового вони забарвлення або сіробуромалинового. Виглядають вони просто огидно.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Uuuu ( ) Завжди любила сірі жіночі лосини. А ось яскраві та різнокольорові не визнаю, особливо "леопардові". Обтислий одяг не повинен бути кричущим, інакше жінка виглядає як ялинка, обвішана гірляндами.Зараз якраз погода така похмура і сира, постійно виходжу в легінсах на хутрі, щоб не застудитися. У мене навесні імунітет кудись завжди дівається. Так, вони дуже теплі. А найсмішніше, що всі думають, ніби вони легкі. Постійно чую: та одягнися ти нормально, холодно ж так!
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Не ношу лосини, та й вигляд звісно в них...
|
|
| |
natasokol77 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мене теж дратують коли мадам за 70 кг одягають лосини і облягаючий одяг невже не розуміють що дивитися на них страшно ...
|
|
| |
Лілія12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Це моветон! Фу-фу-фу
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Лосини потрібно правильно носити і тоді це буде не фуу і не моветон. До того ж зараз стільки різновидів лосин, що просто не встежити. Я збирала спільну покупку і викуповувала дуже красиві шкіряні лосини, які носила всю весну із задоволенням. Знайшла оптовий сайт, де ціна йде за ростовку. Виклала у себе на сторінці ці лосинки і буквально за вихідні зібралася вся ростовка. Такі лосини всім виявилися потрібні, особливо за такі гроші.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А під що ви носите лосини? Як вам остання фішка, коли їх одягають під шорти? Це несмак чи абсолютно новий лук з величезним майбутнім?
|
|
| |
violeta | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені подобаються спортивні лосини Nike Pro Warm Warm Static Tight для залу дуже класно, мужики задивляються
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Цитата Ksenya ( ) А під що ви носите лосини? Як вам остання фішка, коли їх одягають під шорти? Це несмак чи абсолютно новий лук з величезним майбутнім? Якщо шорти куплені на ринку, як і лосини - це несмак. А якщо це фірмові шмотки і ретельно підібрана колірна гама - то це навіть більш ніж круто. Це справді абсолютно новий лук, який розірве наступне літо.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 13 |
Майор
| Ну носять же джинси під спідницями, хоч і спочатку такий писк моди теж далеко не всі розуміли. А тут лосини під шортами, аналогічно, точніше порівняння і не підбереш.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Цитата Lisa5 ( ) Тут висловлюємо про лосини все, що ви давно хотіли, але соромилися Головне не захоплюватися з експериментами і не одягати під таке вбрання лабутени. А загалом узагалі взагалі не бачу проблеми, шорти й лосини мають чудовий вигляд, пам'ятаю, ще в 90-х була фотосесія когось із відомих фотомоделей у шортах і лосинах. Виглядало абсолютно не безглуздо.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Мені здається, що таке в моді було десь у 2007-2010 році, зараз такого не бачу.
|
|
| |