Як реанімувати засохлу шкіру?
|
|
Karina333 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як правильно реанімувати засохлу шкіру, якщо є у когось на прикметі відео, заздалегідь дівчата спасибі.
|
|
| |
OlgaAvdeeva | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Взагалі є безліч хороших кремів.Але чесно вам зізнаюся, ви це питання краще не на форумі ставте, а сходіть до лікаря-косметолога.Буде набагато більше користі від цього.У мене от у свій час була схожа проблема, і після походу до лікаря виявилося, що моя косметика так впливає на мою шкіру погано.У підсумку мені довелося міняти майже всі свої засоби.У підсумку, після того як я перейшла на такі рум'яна, проблема стала менш гострою...
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Так зараз з Китаю можна замовити нову, в пів ціни, я тут знайшов з ким розбити контейнер і вожу речі набагато дешевше!)
|
|
| |
Маринка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| найкращий спосіб - натуральні олії
|
|
| |
Demin | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Hasb ( ) Так зараз з Китаю можна замовити нову, в пів ціни, я тут знайшов з ким розбити контейнер і вожу речі набагато дешевше!) Дійсно з Китаю дешевше замовляти. Навіть якщо і не цілими контейнерами.
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Перед нанесенням безпосередньо маски вам належить зробити одну просту підготовчу процедуру. Розчиніть в 1 л теплої води 2 столові ложки солі. У цьому розчині потримайте руки 10 хвилин. Потім, не змиваючи його, промокніть долоні й нанесіть маску.
Рецепт маски: Вам знадобляться: 1 яєчний жовток, 1 столова ложка меду, 1 столова ложка рослинної або оливкової олії.
Ретельно перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси, що нагадує мазь. Нанесіть на шкіру рук щільним і густим шаром. Можете одягнути поліетиленові рукавички або рукавички з натуральної тканини. Ретельно змити маску через 20 хвилин. Ви дуже швидко побачите ефект, особливо, якщо будете повторювати процедуру 2-3 рази на тиждень.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата КаринаКолесник ( ) Перед нанесенням безпосередньо маски вам належить зробити одну просту підготовчу процедуру. Розчиніть в 1 л теплої води 2 столові ложки солі. У цьому розчині потримайте руки 10 хвилин. Потім, не змиваючи його, промокніть долоні й нанесіть маску.Рецепт маски: Вам знадобляться: 1 яєчний жовток, 1 столова ложка меду, 1 столова ложка рослинної або оливкової олії.
Ретельно перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси, що нагадує мазь. Нанесіть на шкіру рук щільним і густим шаром. Можете одягнути поліетиленові рукавички або рукавички з натуральної тканини. Ретельно змити маску через 20 хвилин. Ви дуже швидко побачите ефект, особливо, якщо будете повторювати процедуру 2-3 рази на тиждень. непогана маска. спасибі.
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Хороший спосіб реанімувати шкіру - піти на СПА-процедури з пілінгами та обгортаннями. Пілінг дає ефект оновлення всього шкірного покриву, шкіра після нього як у немовляти. Я пробувала такі процедури в thai-spa.od.ua . Там в один сеанс роблять пілінг, масаж, обгортання, ще й кремчиком намажуть. Я вийшла з салону відчуваючи себе богинею. Шкіра пружна і підтягнута кілька тижнів була.
|
|
| |
Katia123 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| у мене теж проблеми із сухою шкірою і боротися з цим мені допомагають бальзами
|
|
| |
ira1981 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Найкраще оліями. Найефективніші: жожоба, мигдальна, кокосова, зародків пшениці. За основу брати оливкову і додавати в неї потроху інші.
|
|
| |
garpi | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Крем Clinians Crema Mani захищає шкіру рук, інтенсивно живлячи і зволожуючи її. я користуюся цим кремом уже 2 роки.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| після душу намагаюся завжди наносити креми і лосьйони. так і рятуюся.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за поради!
|
|
| |
rita777 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| У мене була аналогічна проблема, стільки засобів перепробувала і зневірившись сама маски робила, але результат був нульовий. Подруга порадила косметичний салон ,,Етерія,. Персонал ввічливий, мій майстер взагалі велика розумничка і справжній фахівець. Відновили моє личко, і тепер цієї проблеми для мене не існує.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| я зазвичай наношу скраб, масажую, щоб прибрати змертвілу шкіру, а потім відразу ж зволожую кремом.
|
|
| |