Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Електроніка
absolute Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Порадьте магазин побутової електроніки

Jimin Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Мені зручніше купувати в інтернеті, тож усе з електроніки замовляла тут expert24 - оплатив, тобі доставили за адресою, все оперативно)

Lorelai23 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата absolute ()
Порадьте магазин побутової електроніки
А що саме з електроніки вас цікавить? Якщо це мобільні телефони та комп'ютери, то можна і через інтернет замовити. Велику побутову техніку краще вживу купувати, бо переплатите за доставку. Та й узагалі я б рекомендувала не зв'язуватися з інтернет магазинами, багато кидалова...

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Нічого не беру через інтернет віднедавна. Багато разів прогоріла на купівлі одягу, вже просто набридли витрачати даремно гроші. Техніка коштує дорожче, тому не хочу експериментувати. Легше піти в магаз - купити і не переживати яке воно прийде.

katuha Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Irinka24 ()
Нічого не беру через інтернет віднедавна. Багато разів прогоріла на купівлі одягу, вже просто набридли витрачати даремно гроші. Техніка коштує дорожче, тому не хочу експериментувати. Легше піти в магаз - купити і не переживати яке воно прийде.
У мене досвіду з покупками в інтернеті дуже багато. Замовляла навіть з іноземних магазинів і жодного разу не було проблем. Просто треба уважно обирати продавцем, читати відгуки про них. Востаннє купувала мобільний телефон Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Midnight Black на Розетці Може, хтось скаже: ти що, з глузду з'їхала таку дорогу техніку брати через інтернет? Але я в цьому магазині впевнена на 100%, так само як і в Комфі, Ельдорадо, Фокстрот.

iframes Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата katuha ()
У мене досвіду з покупками в інтернеті дуже багато. Замовляла навіть з іноземних магазинів і жодного разу не було проблем. Просто треба уважно обирати продавцем, читати відгуки про них. Востаннє купувала мобільний телефон Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Midnight Black на Розетці Може, хтось скаже: ти що, з глузду з'їхала таку дорогу техніку брати через інтернет? Але я в цьому магазині впевнена на 100%, так само як і в Комфі, Ельдорадо, Фокстрот.
Я б краще взяв останню версію Айфона. Мені телефони на андроїд не подобаються тим, що вони постійно гальмують.

Columb44 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Що це wink

Victor070 Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник