Електроніка
|
|
absolute | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте магазин побутової електроніки
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені зручніше купувати в інтернеті, тож усе з електроніки замовляла тут expert24 - оплатив, тобі доставили за адресою, все оперативно)
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата absolute ( ) Порадьте магазин побутової електроніки А що саме з електроніки вас цікавить? Якщо це мобільні телефони та комп'ютери, то можна і через інтернет замовити. Велику побутову техніку краще вживу купувати, бо переплатите за доставку. Та й узагалі я б рекомендувала не зв'язуватися з інтернет магазинами, багато кидалова...
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Нічого не беру через інтернет віднедавна. Багато разів прогоріла на купівлі одягу, вже просто набридли витрачати даремно гроші. Техніка коштує дорожче, тому не хочу експериментувати. Легше піти в магаз - купити і не переживати яке воно прийде.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Irinka24 ( ) Нічого не беру через інтернет віднедавна. Багато разів прогоріла на купівлі одягу, вже просто набридли витрачати даремно гроші. Техніка коштує дорожче, тому не хочу експериментувати. Легше піти в магаз - купити і не переживати яке воно прийде. У мене досвіду з покупками в інтернеті дуже багато. Замовляла навіть з іноземних магазинів і жодного разу не було проблем. Просто треба уважно обирати продавцем, читати відгуки про них. Востаннє купувала мобільний телефон Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Midnight Black на Розетці Може, хтось скаже: ти що, з глузду з'їхала таку дорогу техніку брати через інтернет? Але я в цьому магазині впевнена на 100%, так само як і в Комфі, Ельдорадо, Фокстрот.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата katuha ( ) У мене досвіду з покупками в інтернеті дуже багато. Замовляла навіть з іноземних магазинів і жодного разу не було проблем. Просто треба уважно обирати продавцем, читати відгуки про них. Востаннє купувала мобільний телефон Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Midnight Black на Розетці Може, хтось скаже: ти що, з глузду з'їхала таку дорогу техніку брати через інтернет? Але я в цьому магазині впевнена на 100%, так само як і в Комфі, Ельдорадо, Фокстрот. Я б краще взяв останню версію Айфона. Мені телефони на андроїд не подобаються тим, що вони постійно гальмують.
|
|
| |
Columb44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Що це
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 8 |