Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Як кинути палити?
Lorelai23 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт! Я не курю поки що тільки тиждень і це вже не перша спроба, мучать питання всякі. Чи вийшло у когось кинути остаточно? Якщо ви погладшали, то через який час? Скільки років курили і що змінилося коли перестали? Заздалегідь дякую.

Irinka24 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Я намагалася багато разів кинути, але вистачало на півдня, навіть одного разу плакала-така туга за цигаркою охопила. Не палю майже рік! На тих, хто палить, дивлюся з жахом, палити не тягне, тільки коли нервую, чогось не вистачає, але вже не плющить, як під час скасування. Треба перетерпіти, я чаї ганяла різні, коли хотілося курити. І ще після того як кинула був найсильніший бронхіт. Не знаю, може збіг, а може виходили токсини і отрути))) Удачі вам!

katuha Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Так уже... Ось теж хочу кинути. Курю пів пачки на день уже років 8. Буває тримаюся, можу не палити цілий день, але до вечора починаю божеволіти....

iframes Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Яким чином вдалося кинути палити?

Трынделкин Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Курив 5 років із невеликими перервами. З початку року кинув повністю палити, так і сказав собі - якщо я закурю, значить я не гідний жити! Ломка була нереальна, іноді так хотілося закурити, але намагався тримати себе в руках.
Потім я близько двох місяців курив електронні сигарети, якщо хто не знає, що це таке, то можете подивитися тут rozetka.com Не вірте, якщо вам розповідають, що вони кинули курити за допомогою електронних сигарет, це просто інший вид куріння, не більше.
Перестав курити повністю, коли зрозумів, що це марна трата грошей і свого здоров'я. Собою пишаюся і всім бажаю удачі))

Lorelai23 Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Цитата Трынделкин ()
Курив 5 років із невеликими перервами. З початку року кинув повністю палити, так і сказав собі - якщо я закурю, значить я не гідний жити! Ломка була нереальна, іноді так хотілося закурити, але намагався тримати себе в руках.Потім я близько двох місяців курив електронні сигарети, якщо хто не знає, що це таке, то можете подивитися тут rozetka.com Не вірте, якщо вам розповідають, що вони кинули курити за допомогою електронних сигарет, це просто інший вид куріння, не більше.
Перестав курити повністю, коли зрозумів, що це марна трата грошей і свого здоров'я. Собою пишаюся і всім бажаю удачі))
Вітаю, ви молодець, не багато таких людей, які сильні духом. Сподіваюся, я, як і ви, буду триматися до останнього.

MaZeX Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Не курю все своє життя і навіть не хочеться))

Milanna Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
А хто його знає)

Re4ka4 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Закохатися, зайнятися спортом тощо....

AfroditaS Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
тільки за допомогою власної сили волі можливо це

Vest Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
підключить всю силу волі!))

Polli Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
я кинула сама, мені ніхто не допомагав, я просто сіла вдома за чашкою кави, тримала в руці цигарку і думала: я палю-смак від них огидний, цілуватися з хлопцем, який палить, - також огидно - отже, й від мене також виходить відраза, потім розумію, що користі від них ну просто немає.... я втупую витрачаю купу грошей (палила по 2 пачки на день), потім розумію, що я хочу здорових дітей, хоча на серйозні стосунки я ще не погоджувалася - з хлопцем уже починати жити не хотіла. Просто про все задумалася, і сигарету загасила - так і кинула!

Valentinka Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Я чула, що, коли кидаєте палити, можна почати приймати борсуковий жир, тоді ліпше очищаються бронхи й легені. Мій друг приймав його і був у шоці, коли бачив, скільки гидоти в нього виходить з організму.

moonkaL Повідомлення # 14
одеський форум
Сержант
взяти і кинути

masha2233 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий