Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Маска для росту волосся
flor Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
5 ефективних рецептів масок для росту волосся можна знайти

КаринаКолесник Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Ksenya ()
А цікаво було б почитати якісь рецепти домашніх масок, випробуваних.
Я б теж хотіла почитати такі рецепти

galina__ Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Ksenya ()
А цікаво було б почитати якісь рецепти домашніх масок, випробуваних.
так, маски з магазинів - це зрозуміло. а ось на основі натуральних продуктів - це зовсім інша річ. ось я, наприклад, користуюся реп'яховою олією. дуже крута тема. і масок на основі неї багато. я страждала від випадіння волосся, хоч мені й 25 років) але знайшла чудовий варіант - реп'яхову олію.
в Інтернеті про неї багато є, запитів і статей купа. пошукайте. всім рекомендую. я ось знайшла теж ідеальні рецепти домашні проти випадіння. кидаю вам свою дорогоцінну добірку масок на натуральних продуктах. тут стаття
на всі типи волосся тощо. а ще желатинова маска гарна. вона і блиск, і густоту надає волоссю. теж подивіться в інтернеті.

Veleta Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Zabavnaya ()
Мені подобається маска саморобна з продуктів. Туди входить гірчичний порошок, цукор, яйце і олія якась, можна реп'яхову або касторову. Це все змішати, головне не шкодувати цукор і нанести на коріння, замотати на годину, потім добре промити голову. Вигляд і запах не дуже, але ефект видно після першого ж застосування. Єдине, не треба лякатися, бо дуже щипає шкіру.
Я теж робила маски з гірчицею, а потім порадилася зі своїм косметологом і вона порекомендувала піти курс драсонвалізації шкіри голови. Я задоволена, і під час розчісування менше волосся на гребінці залишається, і волосся стало менш жирним.

Leader Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Рицинова олія тепла, і замотувати на 2-3 години. Ріст волосся покращився вдвічі! wink

ЛізаЛіза Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата HappyWedding ()
Реп'яхова олія - усьому голова)))))))
Підтримую))))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: