Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Маска для росту волосся
flor Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
5 ефективних рецептів масок для росту волосся можна знайти

Владислава Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
ось чудовий шампунь для цього medmagazin

Маринка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
найкраща косметика для волосся це Soleimer. ізраїльська фірма. якість і результат. користуюся досить давно. волосся -шовк. здорове, блискуче, перестало випадати. дуже подобається! відростила свою вічну довжину до лопаток вже до попереку! все тому що кінці перестали обламуватися. дівчата, дуже рекомендую. загугліть, про неї тільки хороші відгуки.

Ksenya Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А цікаво було б почитати якісь рецепти домашніх масок, випробуваних.

Енергетика Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я завжди на Розетці беру маску для фарбованого волосся Indola Innova Color, волосся після неї м'яке і блискуче, і, що найголовніше, вона не вимиває колір, не робить його тьмянішим. Домашнім рецептам я не довіряю, хіба мало чого понаписують в інтернеті, я не кролик для експериментів.

КаринаКолесник Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Ksenya ()
Я б теж хотіла почитати такі рецепти

dianochka Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Мені подобається ЯЄЧНА МАСКА для росту волосся, застосовую 1-2 рази на тиждень За 20 хвилин до миття голови нанесіть на волосся добре розмішану суміш із 2ч.л. меду, 2ч.л. оливкової або соняшникової олії, 1 яйця.

Юлія0211 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Лікування волосся є необхідною процедурою. Яким би не було волосся від природи, зовнішні чи внутрішні чинники значно впливають на його структуру та вигляд, відповідно псують його здоров'я. У нашому сучасному світі є багато процедур для лікування волосся. Але вони є лише методами, і робити їх без консультації фахівця та лікаря з ВоркМастер може шкодити вашому організму.

Mari86 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я теж раніше робила яєчну маску. До речі, спасибі що нагадали, потрібно відновити)

Lesya85 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
мед, жовток, оливкова олія

galina__ Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата Ksenya ()
так, маски з магазинів - це зрозуміло. а ось на основі натуральних продуктів - це зовсім інша річ. ось я, наприклад, користуюся реп'яховою олією. дуже крута тема. і масок на основі неї багато. я страждала від випадіння волосся, хоч мені й 25 років) але знайшла чудовий варіант - реп'яхову олію.
в Інтернеті про неї багато є, запитів і статей купа. пошукайте. всім рекомендую. я ось знайшла теж ідеальні рецепти домашні проти випадіння. кидаю вам свою дорогоцінну добірку масок на натуральних продуктах. тут стаття
на всі типи волосся тощо. а ще желатинова маска гарна. вона і блиск, і густоту надає волоссю. теж подивіться в інтернеті.

Hasb Повідомлення # 12
одеський форум
Підполковник
Кокосова олія Вам на допомогу! Тут по 500мг брати баночки, дешево і сердито! брати баночки, дешево і сердито!

Zabavnaya Повідомлення # 13
одеський форум
Лейтенант
Мені подобається маска саморобна з продуктів. Туди входить гірчичний порошок, цукор, яйце і олія якась, можна реп'яхову або касторову. Це все змішати, головне не шкодувати цукор і нанести на коріння, замотати на годину, потім добре промити голову. Вигляд і запах не дуже, але ефект видно після першого ж застосування. Єдине, не треба лякатися, бо дуже щипає шкіру.

Veleta Повідомлення # 14
одеський форум
Сержант
Цитата Zabavnaya ()
Мені подобається маска саморобна з продуктів. Туди входить гірчичний порошок, цукор, яйце і олія якась, можна реп'яхову або касторову. Це все змішати, головне не шкодувати цукор і нанести на коріння, замотати на годину, потім добре промити голову. Вигляд і запах не дуже, але ефект видно після першого ж застосування. Єдине, не треба лякатися, бо дуже щипає шкіру.
Я теж робила маски з гірчицею, а потім порадилася зі своїм косметологом і вона порекомендувала піти курс драсонвалізації шкіри голови. Я задоволена, і під час розчісування менше волосся на гребінці залишається, і волосся стало менш жирним.

Leader Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Рицинова олія тепла, і замотувати на 2-3 години. Ріст волосся покращився вдвічі! wink

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: