Маска для росту волосся
|
|
БілкаСтрілка | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я нещодавно зовсім в експериментальних цілях вирішила поміняти догляд за волоссям і повністю перейти на проф догляд, до того ж чисто випадково, відкрила для себе плацентарну косметику для волосся. Після того як зістригла косу, захотілося боп.....но він мені швидко набрид, довелося шукати способи швидко відростити волосся. І ось тут я знайшла те саме плацентарне диво, лосьйон Placen Formula з екстрактом плаценти і червоного перчика, і прошу зауважити, ЖОДНОГО ГРАММА СПИРТУ - ВОДНА ОСНОВА! За рік мені вдалося відростити понад 20 см довжини (за умови, що кожні 2 місяці я освіжала кінчики), так ще й густота, таке враження, що додалася, та й узагалі волосся стало неймовірно крутим, у всякому разі, у мене такого ніколи не було! P.s. Фото мого волосся на даний момент
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 32 |
Сержант
| хмм, цікаво
|
|
| |
Sandra23 | Повідомлення # 33 |
Рядовий
| А я для себе знайшла таку класну процедуру, як Абсолютне щастя для волосся, це програма, в процесі якої в кілька етапів відбувається відновлення пошкодженого волосся зсередини навіть у найскладніших випадках. Дія препаратів Lеbel має властивість накопичуватися, тому з кожною наступною процедурою волосся буде ставати все міцнішим, еластичнішим, блискучішим і м'якшим. Я ходжу в Салон Краси Глянець, бо там чудовий сервіс і висококласні фахівці, рекомендую
|
|
| |
AuraGroup | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Купую вітамін Е в аптеці й наношу на кінчики волосся. Змиваю шампунем.
|
|
| |
Re4ka4 | Повідомлення # 35 |
Сержант
| У мене прекрасно і без масок ростуть.
|
|
| |
InnaValz67 | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| Я в маску додала муміє, і наношу після кожного миття на волосся. Маска у мене з мас-маркету. Ефект хороший, я задоволена. 10-15 хвилин тримаю, можна довше. яка пропорція в інтернеті багато інфи різної. Я купила 5 грам і в 240 мл розмішала. Купувала в цьому маркеті.
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 37 |
Сержант
| Я брала Корейську Маску для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds тут і Філер для відновлення волосся Masil 8 Seconds тут. Маску для пом'якшення волосся ви можете замовити спочатку в пробнику, якщо сподобається, то замовте повний об'єм, а якщо ні, то замовте інші пробники, подивіться.
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 38 |
Сержант
| Як усе-таки добре, що тепер можна купити пробники, а то ж як часом відбувається, купиш повну пляшку, а засіб тобі не підходить і що робити?
|
|
| |