Що подарувати сестрі на День Народження?
|
|
Вікторія1993 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А я щороку тішу сестру екстримальними подарунками і маленькими подорожами Україною.)))
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 17 |
Підполковник
| Цитата Вікторія1993 ( ) А я щороку тішу сестру екстримальними подарунками і маленькими подорожами Україною.))) це прикольно насправді!!! Я ось зовсім не давно подрузі на ДР купила кілька футболок на issaplus.ru і вона була щаслива. Не факт що їй би сподобався подарунок у вигляді подорожі. Тут ще від людини залежить!
|
|
| |
Вельса | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| У мене завжди була погана фантазія на подарунки, тому я заздалегідь цікавлюся в іменинника що йому подарувати. Рідні та друзі вже добре засвоїли, що мені краще казати правду і не соромитися, а то якщо обиратиму за своїм смаком, то отримають зовсім не те, що очікували. Поганий з мене провісник.
|
|
| |
Vilena | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| А скільки років сестрі-то? Подаруйте їй багатофункціональний стайлер для волосся Це в будь-якому віці буде гарним подарунком і корисним надовго.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Якщо ви з сестрою близькі, то подаруйте їй красиву спідню білизну Думаю, сестра буде просто в захваті і потім не один раз вам буде дякувати. Ще й її хлопець прибіжить до вас, щоб сказати "спасибі". Так що це подарунок просто чудовий, тут не можливо не вгадати.
|
|
| |
Лісса | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| гарний подарунок
|
|
| |
Раїса | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| так, чудовий
|
|
| |
Касторка | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| буду мати на увазі
|
|
| |
Llorka | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| А мені здається, жодна дівчина не відмовилася б від новенького iphone 7. Таку лялю не хотіти нереально. Вона точно буде в захваті!
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| якщо вона у вас спортивна, то можете придивитися тут sportmarket
|
|
| |
JobsIQ | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| телефон
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 27 |
Підполковник
| Моїй сестрі 10 років, ось тиждень тому у неї був день народження. Я на дошці оголошень накупив їй 5 різних кофтинок. Як би вийшло і не дуже дорого та й точно догодив сестричці і батькам)
|
|
| |
Yula4ka | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Подаруйте їй рюкзак або сумку, це завжди потрібні речі, подивіться тут: spok.ua, такий подарунок завжди буде доречним, у дівчини сумок має бути багато
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
| краще подаруйте щось потрібне, як показує практика сувеніри - це пилозбірники!
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 30 |
Сержант
| я на дошці оголошень Zapp частенько шукаю потрібні мені товари. там багато тямущих продавців є. кому цікаво - гляньте
|
|
| |