Що подарувати сестрі на День Народження?
|
|
yelmat | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! У сестри скоро День народження, і я просто не знаю, що їй подарувати. Аби було не хочеться, а що їй потрібно не знаю. Зараз дивлюся на kaktus різні сувеніри, подарунки... може фоторамку подарувати? Підкажіть будь ласка, що б класного подарувати дівчинці?
|
|
| |
dukas | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| чувак ти маєш краще знати що твоїй сестрі потрібніше
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Фоторамку - сестрі? Ви дуже жорстокі... хто такі подарунки дарує рідним? Це ж ваша найближча людина після батьків, це колезі по роботі або знайомому таке можна...
|
|
| |
hopa | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| подаруйте жіночу накидку вони зараз у моді і з розміром не прогадаєш
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Накидки дорогуваті. Дешевше можна знайти. Наприклад, хустки зараз модно носити кольорові. Я собі брала на shop.ua, впевнена що сестра оцінить. Оригінально і красиво.
|
|
| |
Мариня123 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можна подарувати сестрі кулончик, сережки, набір для ванн (там пілінги, скраби)
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Дійсно подаруйте їй якісь хороші засоби гігієни або косметику, яку вона собі сама не купить, а в подарунок це завжди круто отримати
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Подаруйте шикарний букет троянд і вазу.
|
|
| |
Камеа | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я своїй дарувала Набір інструментів UD All in One Coil JIG (UDAIOCJ) для електронних сигарет, вона саме їх курить. Відмінний набір, гарна якість - сестра була дуже задоволена. А взагалі, вибір великий, якщо ви часто спілкуєтеся і знаєте свою сестру, то вам не складно підібрати їй подарунок.
|
|
| |
Бартос | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя така сама)))
|
|
| |
Анка1 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Врединки) Додано (05.05.2016, 19:29) --------------------------------------------- А що братові можна подарувати?
|
|
| |
Гулівер | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А що йому подобається?
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата Анка1 ( ) А що братові можна подарувати? У мого друга, він хлопець, був день народження і ми з подружками.т.к він друг спільний, довго ламали що ж йому подарувати ... Ну і так як ми дівчатка любимо дивитися за собою, то купили йому сертифікат на процедуру по фотоомолодженню обличчя. Хлопцеві 22 роки, ну у нього не багато проблемна шкіра і йому цю процедуру подарували з двох причин. Перша щоб він отримав задоволення і відпочив на процедурі, друга щоб допомогти йому з його шкірою. Не багато переживали що мовляв він хлопчик, а вони ж все брутальні і все таке... А виявляється, що він після процедури вийшов такий задоволений і просто потім нам довго згадував і згадує, що йому дуже сподобалося... Тож, можливо, Вашому братику буде корисно, щоб він теж отримав сертифікат на процедуру?
|
|
| |
Віра5 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цього року сестричка не відзначала день народження - не було сил, коштів і особливого бажання. Я заскочила вже ввечері привітати її, подарувала Акумулятор Kanger eVod Battery 650 мА*год для електронних цигарок, які вона дуже любить, і набір косметики хорошої польської марки.
|
|
| |
Вікі | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата Umka25 ( ) У мого друга, він хлопець, був день народження і ми з подружками.т.к він друг спільний, довго ламали що ж йому подарувати ... Ну і так як ми дівчатка любимо дивитися за собою, то купили йому сертифікат на процедуру по фотоомолодженню обличчя. Хлопцеві 22 роки, ну у нього не багато проблемна шкіра і йому цю процедуру подарували з двох причин. Перша щоб він отримав задоволення і відпочив на процедурі, друга щоб допомогти йому з його шкірою. Не багато переживали що мовляв він хлопчик, а вони ж все брутальні і все таке... А виявляється, що він після процедури вийшов такий задоволений і просто потім нам довго згадував і згадує, що йому дуже сподобалося... Тож, можливо, Вашому братику буде корисно, щоб він теж отримав сертифікат на процедуру? ніколи не чула про нього
|
|
| |