Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що подарувати сестрі на День Народження?
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт!
У сестри скоро День народження, і я просто не знаю, що їй подарувати. Аби було не хочеться, а що їй потрібно не знаю. Зараз дивлюся на kaktus різні сувеніри, подарунки... може фоторамку подарувати?
Підкажіть будь ласка, що б класного подарувати дівчинці?

Zazhygalka Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Дійсно подаруйте їй якісь хороші засоби гігієни або косметику, яку вона собі сама не купить, а в подарунок це завжди круто отримати biggrin

Umka25 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Анка1 ()
А що братові можна подарувати?
У мого друга, він хлопець, був день народження і ми з подружками.т.к він друг спільний, довго ламали що ж йому подарувати ... Ну і так як ми дівчатка любимо дивитися за собою, то купили йому сертифікат на процедуру по фотоомолодженню обличчя. Хлопцеві 22 роки, ну у нього не багато проблемна шкіра і йому цю процедуру подарували з двох причин. Перша щоб він отримав задоволення і відпочив на процедурі, друга щоб допомогти йому з його шкірою. Не багато переживали що мовляв він хлопчик, а вони ж все брутальні і все таке... А виявляється, що він після процедури вийшов такий задоволений і просто потім нам довго згадував і згадує, що йому дуже сподобалося... Тож, можливо, Вашому братику буде корисно, щоб він теж отримав сертифікат на процедуру?

Вікі Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Umka25 ()
У мого друга, він хлопець, був день народження і ми з подружками.т.к він друг спільний, довго ламали що ж йому подарувати ... Ну і так як ми дівчатка любимо дивитися за собою, то купили йому сертифікат на процедуру по фотоомолодженню обличчя. Хлопцеві 22 роки, ну у нього не багато проблемна шкіра і йому цю процедуру подарували з двох причин. Перша щоб він отримав задоволення і відпочив на процедурі, друга щоб допомогти йому з його шкірою. Не багато переживали що мовляв він хлопчик, а вони ж все брутальні і все таке... А виявляється, що він після процедури вийшов такий задоволений і просто потім нам довго згадував і згадує, що йому дуже сподобалося... Тож, можливо, Вашому братику буде корисно, щоб він теж отримав сертифікат на процедуру?
ніколи не чула про нього

yelmat Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Цитата Вікторія1993 ()
А я щороку тішу сестру екстримальними подарунками і маленькими подорожами Україною.)))
це прикольно насправді!!!
Я ось зовсім не давно подрузі на ДР купила кілька футболок на issaplus.ru і вона була щаслива. Не факт що їй би сподобався подарунок у вигляді подорожі. Тут ще від людини залежить!

Yula4ka Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
up Подаруйте їй рюкзак або сумку, це завжди потрібні речі, подивіться тут: spok.ua, такий подарунок завжди буде доречним, у дівчини сумок має бути багато  yes

lyudaisaeva Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Anarafym ()
золото діаманти -)
Це звичайно дівчата люблять))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: