Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Мандрівка Україною
Roksana Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочемо з компанією на тиждень поїхати помандрувати по всій Україні. У які міста варто заїхати і де чого цікавого побачити? Може якісь цікаві події десь проводитимуться?

Nasar Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Їдьте до Львова, там дуже круто і можна багато чого подивитися, потім до Вінниці, там найбільший фонтан у Європі і багато чого цікавого. Потім уже можна і в Київ заїхати, якщо в столицю немає бажання, тоді Умань і Кам'янець-Подільський.

Indiana Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Roksana ()
Хочемо з компанією на тиждень поїхати помандрувати по всій Україні. У які міста варто заїхати і де чого цікавого побачити? Може якісь цікаві події десь проводитимуться?
Я б радила заїхати до Вінниці, по-перше, від Одеси не так далеко, а по-друге, прикольне місто, коли там побувала, то багато чого класного побачила, особливо скрізь ці красиві фонтани. А потім можете в Київ поїхати на який-небудь концерт, якщо в листопаді поїдете, то зможете на Монатіка потрапити. Плюс ще в Картати поїхати, там узагалі такі гарні краєвиди, походити по горах, наробити купу фоточок.

юріївна Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
хто їздив до Криму

lecompt1221 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ми теж їздили до Києва гуляти, зупинялися там приблизно на чотири дні, знімали квартиру. До речі, з квартирою нам дуже пощастило, вийшло орендувати за добу квартиру в потрібному нам районі. Довго переглядали сайт, поки все таки не знайшли ідеальний варіант. Дуже зручно що на цьому сайті можна фільтрувати оголошення, нас, наприклад, цікавили тільки однокімнатні квартири, тому дивилися ми тільки їх

Roksana Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Indiana ()
Я б радила заїхати до Вінниці, по-перше, від Одеси не так далеко, а по-друге, прикольне місто, коли там побувала, то багато чого класного побачила, особливо скрізь ці красиві фонтани. А потім можете в Київ поїхати на який-небудь концерт, якщо в листопаді поїдете, то зможете на Монатіка потрапити. Плюс ще в Картати поїхати, там узагалі такі гарні краєвиди, походити по горах, наробити купу фоточок.
Потрібно буде порадитися, але приблизно я вже бачу картину. Треба буде потім ще в похід сходити, поки погода є.

Eva Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Львів - красиве місто. І ще дуже хочу в Чернівці, Кам'янець-Подільський. Карпати - само собою прекрасні.

Аллочка Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
В Умань і Вінницю. Теж хочу там побувати страшенно.

Hermes Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Україна - Клондайк для поїздок. Виходить 2 супер пояси: Карпати і Поділля. Закарпаття - особливо! А загалом центром туризму можна вважати Кам'янець-Подільський.

seamanforum Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Я б порадив відпочити в Буковелі. Ми теж так колись відвідували багато пам'яток по Україні, але від такого відпочинку більше втомлюєшся, ніж отримуєш задоволення. Тож краще десь в одне місце заїхати, розслабитися і насолодитися відпочинком

Kira66 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
а мені дуже сподобався Буцький каньйон на кордоні Черкаської та Вінницької областей. Їздили автобусом із друзями з Києва. Прекрасна природа, свіже повітря і весела компанія. Ось це я розумію відпочинок

YaraOlga Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Заїдьте обов'язково до Львова, Києва, Дніпра і Харкова!!! Дуже цікаві міста, головне - великі, є де походити і розгулятися.

Aleksandra555 Повідомлення # 13
одеський форум
Лейтенант
Відвідайте Львів, Київ, Харків, Дніпро, Умань

Поліна71 Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант