Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонів
znatok Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонів
Рекомендації про пункти продажу телефонів

В Одесі безліч мереж і взагалі магазинів з продажу мобільних телефонів, а де купувати краще?!

Мережа магазинів "Цитрус Дискаунт" працює за порівняно низькими цінами, але як у них з гарантійним ремонтом?!

І прошу залишати рекомендації, де краще купувати мобільну техніку в Одесі...

vades1 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Цитата znatok ()
Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонівРекомендації про пункти продажу телефонів

В Одесі безліч мереж і взагалі магазинів з продажу мобільних телефонів, а де купувати краще?!

Мережа магазинів "Цитрус Дискаунт" працює за порівняно низькими цінами, але як у них з гарантійним ремонтом?!

І прошу залишати рекомендації, де краще купувати мобільну техніку в Одесі...
Дружина стикалася з гарантійним ремонтом, все швидко зробили...

А інші зверталися в гарантійну майстерню компанії "Діскавері", якщо вибили гарантійний ремонт! Ось так буває smile

Hasb Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Nasar ()
Телефони це все, звісно, добре, але у мене питання щодо захисної плівки. Дивлюся ось тут є багато різних фірм виробників. Може порадить якусь фірму, яка випускає якісну продукцію?
Я брав собі і дружині такі, якщо у мене нормально, це не показник, у дружини в сумочці є все, і плівка добре відходила!

Порох Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата HaTali ()
Замовила мамі в подарунок на Новий рік смартфон Леново, нехай привчається до сучасних гаджетів, а то зараз у неї древній кнопковий Нокіа.
Леново справді хороші телефони.

Зарема Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Артуро ()
Народ, а хто користувався смартфонами марки престижіо? Вони на папері за технічними характеристиками, гарантії начебто нормальні, але ціни підозрілі. Варто зв'язуватися?
Я б не стала

Zazhygalka Повідомлення # 6
одеський форум
Полковник
Цитата Порох ()
Леново справді хороші телефони.
Я теж свій дуже люблю, у мене кілька товарів цієї фірми мені особисто подобається все. У мене Lenovo A (A1000m) старенький але дуже улюблений, може в майбутньому зміню на дорожчий.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: