Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонів
|
|
Veslo | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нормально че)
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 17 |
Сержант
| Телефони і смартфони - це непогана штука, але я щось останнім часом почала придивлятися до планшетофонів. Сподобався такий варіант - Asus Fonepad FE170CG-1A017A 8Гб 3G, тут багато цікавих варіантів - zakupka.com. Все-таки це вже щось середнє між ноутбуком і смартфоном. А при бажанні можна додатково купити клавіатуру - ось тобі і нетбук-трансформер)
|
|
| |
МаркізОдеси | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Повністю згоден, це дуже непоганий варіант, а що стосується онлайн-покупок, то користуюся Розетка, Закупівля і Пром, іноді Аукро і ОЛКС, але там все-таки більше б/в техніка.
|
|
| |
Артуро | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Народ, а хто користувався смартфонами марки престижіо? Вони на папері за технічними характеристиками, гарантії начебто нормальні, але ціни підозрілі. Варто зв'язуватися?
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Хочу синові в подарунок на його одинадцятий день народження мобільний телефон подарувати, вибираю телефон без зайвих наворотів, поки думаю взяти Nokia 225 Dual SIM, що думаєте про мій вибір, чи варто його брати, чи вибрати інший.
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| кожному своє)
|
|
| |
HaTali | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Замовила мамі в подарунок на Новий рік смартфон Леново, нехай привчається до сучасних гаджетів, а то зараз у неї древній кнопковий Нокіа.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Цитата HaTali ( ) Замовила мамі в подарунок на Новий рік смартфон Леново, нехай привчається до сучасних гаджетів, а то зараз у неї древній кнопковий Нокіа. Леново справді хороші телефони.
|
|
| |
Рафаелька | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Згодна, я довго сумнівалася під час купівлі, що ж вибрати - Леново чи Самсунг, і врешті-решт зупинила свій вибір на Леново. Більше подобається дизайн, технічні характеристики яскравіші за однакові гроші. Дуже задоволена покупкою.
|
|
| |
Джміль | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Мені обидві марки подобаються
|
|
| |
Танюшк | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| А мені більше Самсунг
|
|
| |
Зарема | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Цитата Артуро ( ) Народ, а хто користувався смартфонами марки престижіо? Вони на папері за технічними характеристиками, гарантії начебто нормальні, але ціни підозрілі. Варто зв'язуватися? Я б не стала
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 28 |
Полковник
| Цитата Порох ( ) Леново справді хороші телефони. Я теж свій дуже люблю, у мене кілька товарів цієї фірми мені особисто подобається все. У мене Lenovo A (A1000m) старенький але дуже улюблений, може в майбутньому зміню на дорожчий.
|
|
| |
Likurg | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| А що щодо сумнозвісних Samsung Galaxy Note 7? Наскільки справді велика ймовірність бракованої батареї?
|
|
| |
logunovamarianna | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Особисто раджу магазин Apple Garden. Вони реально круті! Продали понад 10 000 айфонів, дають гарантію, знижки, розстрочку і + оплата при отриманні. У мене з їхнього магазину iPhone 6, у чоловіка iPhone 5S.
|
|
| |