Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонів
|
|
znatok | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонів Рекомендації про пункти продажу телефонів
В Одесі безліч мереж і взагалі магазинів з продажу мобільних телефонів, а де купувати краще?!
Мережа магазинів "Цитрус Дискаунт" працює за порівняно низькими цінами, але як у них з гарантійним ремонтом?!
І прошу залишати рекомендації, де краще купувати мобільну техніку в Одесі...
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Цитата znatok ( ) Рекомендації щодо купівлі мобільних телефонівРекомендації про пункти продажу телефонів
В Одесі безліч мереж і взагалі магазинів з продажу мобільних телефонів, а де купувати краще?!
Мережа магазинів "Цитрус Дискаунт" працює за порівняно низькими цінами, але як у них з гарантійним ремонтом?!
І прошу залишати рекомендації, де краще купувати мобільну техніку в Одесі... Дружина стикалася з гарантійним ремонтом, все швидко зробили...
А інші зверталися в гарантійну майстерню компанії "Діскавері", якщо вибили гарантійний ремонт! Ось так буває
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Телефони це все, звісно, добре, але у мене питання щодо захисної плівки. Дивлюся ось тут є багато різних фірм виробників. Може порадить якусь фірму, яка випускає якісну продукцію?
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата Nasar ( ) Телефони це все, звісно, добре, але у мене питання щодо захисної плівки. Дивлюся ось тут є багато різних фірм виробників. Може порадить якусь фірму, яка випускає якісну продукцію? Я брав собі і дружині такі, якщо у мене нормально, це не показник, у дружини в сумочці є все, і плівка добре відходила!
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А я б не звертав уваги на бренд. У нас так легко маніпулюють цим, що не те слово. Я ось братові пригледів THL W11 32Гб на android.com - коштує 3 тис., але за х-ками не поступається іменитим брендам. Та що там говорити. Там фронтальна камера - 13 мп...загалом буду брати!
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Хочу дівчині купити Айфон. Пригледів у HotStore, раніше у них брав, сервіс на рівні. Тільки думаю на скільки Гігабайт взяти? Хто які юзає?
|
|
| |
Gordon | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Плівку брав фірми Monifilm, замовляв на сайті - arc.com. Ціна прийнятна і якість дуже хороша.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| А я б/в тільки дивлюся на olx - там завжди можна знайти гарне оголошення.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я купувала останній раз собі Айфон на сайті itmag.ua . Дуже рада, адже давно мріяла саме про Айфон)))
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ходжу зараз з 5м айфоном, телефон цілком влаштовує, до цього був самсунг гелексі. У неділю на кахель упустила випадково айфон, в результаті камера тріснула, хоча корпус цілий, маленька подряпина тільки. Знайома тут радить камеру замінити, хтось у них ремонтував? До цього телефон взагалі ніколи не ламала)
|
|
| |
oazis | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| я купую на розетці там якщо що повернення без проблем
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| oazis, там 2х тижневе повернення як і скрізь) Я в грудні айфон 6+ взяв, за продуктивністю дуже хороший, розмір як у деяких планшетів леново. Хоча по дизайну 5й найбільше подобається з усієї лінійки айфонів
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| АХахах) Супер
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Я собі нещодавно прикупила ще одну продукцію Apple. Тепер підбираю чохли для ipad knopka, щоб сильно не затягувати корпус.
|
|
| |
Rita13 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| А я собі нещодавно взяла бюджетний, але дуже практичний смартфон Нокіа Люмія 525. Ось, до речі, дуже цікавий матеріал про теми для Нокіа Люмія 525
|
|
| |