Будемо робити ремонт у ванній. Відразу хочу визначитися з кранами - змішувачем для раковини, душа, біде. Підкажіть, чи є варіанти душа, коли немає можливості поставити біде, щоб на унітазі можна було користуватися? І як краще встановити змішувач біля ванни - на неї чи в стіну?
Якщо вам потрібні змішувачі для всієї ванної кімнати, то беріть одразу з однієї серії та однієї торгової марки, приміром, можна взяти Gappo h. Тоді вийде красиво, в єдиному стилі. З приводу кріплення - мені подобається на ванну, але ви самі дивіться - як буде розташована ванна і чи буде вам так зручно.
Красивіше прихований монтаж. Але це потрібно дивитися, як у вас там усе розташовано - яке підведення труб, де розміщена ванна. Такі питання з майстрами-сантехніками вирішувати.
Красивіше прихований монтаж. Але це потрібно дивитися, як у вас там усе розташовано - яке підведення труб, де розміщена ванна. Такі питання з майстрами-сантехніками вирішувати.
Повністю підтримую! Якщо є можливість, то встановлюйте кран у стіну. Дуже гарний вигляд має.
Підкажіть хто має міняти лічильник на воду? Я чи водоканал? Додано (24.07.2020, 14:12) --------------------------------------------- Підкажіть хто повинен міняти лічильник на воду? Я чи водоканал?
Ви маєте робити повірку і то не факт, читайте договір з водоканалом! І в принципі поставити новий лічильник на воду у ваших інтересах, щоб показував правильно і ви не переплачували!