Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Змішувач
zozulya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Будемо робити ремонт у ванній. Відразу хочу визначитися з кранами - змішувачем для раковини, душа, біде. Підкажіть, чи є варіанти душа, коли немає можливості поставити біде, щоб на унітазі можна було користуватися? І як краще встановити змішувач біля ванни - на неї чи в стіну?

Івца Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Якщо біде не поміститься, то вам можна взяти санітарний душ. Такий, що кріпиться біля унітазу. Тому відразу продумайте це, щоб труби вивести.

Iziza Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Якщо вам потрібні змішувачі для всієї ванної кімнати, то беріть одразу з однієї серії та однієї торгової марки, приміром, можна взяти Gappo h. Тоді вийде красиво, в єдиному стилі. З приводу кріплення - мені подобається на ванну, але ви самі дивіться - як буде розташована ванна і чи буде вам так зручно.

Сердоїн Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Красивіше прихований монтаж. Але це потрібно дивитися, як у вас там усе розташовано - яке підведення труб, де розміщена ванна. Такі питання з майстрами-сантехніками вирішувати.

milayor Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Сердоїн ()
Красивіше прихований монтаж. Але це потрібно дивитися, як у вас там усе розташовано - яке підведення труб, де розміщена ванна. Такі питання з майстрами-сантехніками вирішувати.
Повністю підтримую! Якщо є можливість, то встановлюйте кран у стіну. Дуже гарний вигляд має.

Pestum Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Підкажіть хто має міняти лічильник на воду? Я чи водоканал?
Додано (24.07.2020, 14:12)
---------------------------------------------
Підкажіть хто повинен міняти лічильник на воду? Я чи водоканал?

Felinine Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Ви маєте робити повірку і то не факт, читайте договір з водоканалом! І в принципі поставити новий лічильник на воду у ваших інтересах, щоб показував правильно і ви не переплачували!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: