Кава машина
|
|
Homa | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| кава машина потрібна, якщо любите каву більше за життя))
|
|
| |
Gera123 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Сам марив кавовою машиною. Аби яку не хотілося, сенс... А якісна і коштує добре! Провів власне маркетингове дослідження і знайшов! Дуже класна ціна, нижча ніж скрізь і за характеристиками не поступається Bosh... Купив у них, цю модель. Дуже задоволений! Так ще й самовивозом вийшло. В Одесі відкрили філію. Коротше кажучи, насолоджуюся кавою тепер! http://tehnomaster.com/
|
|
| |
Dim47 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| ага моя дружина велика любителька кави теж так вважає) і вже довго мріє про кавомашинку)
|
|
| |
Asherka | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| У мене теж капсульна кавоварка на капсулах Nespresso, але Bork. Знаю, що Dolce Gusto на таких же працює. Дуже смачна кава виходить.
|
|
| |
Роман85 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Капсульна кавоварка - апарат для ледачих. А я себе таким і вважаю. Капучино і лате виходять відмінними. Капсули купую різні, люблю різноманітність. У різних виробників вони відрізняються і за міцністю, і за багатьма іншими параметрами. Кому цікаво, я замовляю тут prime-coffee Дійсно, хороший вихід для тих, хто любить каву. Швидко, смачно, зручно.
|
|
| |
Roksana | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Ось види кавоварок, про які я знаю: Електротурки Гейзерні кавоварки Краплинні кавоварки (американо) Ріжкові (Еспресо) кавоварки Автоматичні еспресо-машини Чалдові кавоварки Капсульні кавоварки
Автоматичні еспресо-машини мої улюблені, але з ними біда, вони швидко забиваються. З іншого боку, почистити їх раз на три місяці труднощів не становитиме, скільки коштує така послуга точно не пам'ятаю, можна на споглянути. В іншому вони найкращий вибір у співвідношенні ціна\якість.
|
|
| |
Kukolka | Повідомлення # 22 |
Сержант
| як для мене прикольна кавомашина, тільки так ненадовго
|
|
| |
Pemelan | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Я досить-таки часто п'ю каву і ніколи про цю кавомашину нічого не чув. Чи зручно нею користуватися і що за капсули, про які ви говорите?
|
|
| |
Anill | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Немає нічого кращого за самостійно зварену каву зі свіжомеленої кави - ось це справжня кава, а все інше бадяга для лінивців!
|
|
| |
Flipper | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| теж кавомашину хочу
|
|
| |
alina1 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| не користуюся машиною, заварюю в турці каву
|
|
| |
Hidik | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Цитата alina1 ( ) не користуюся машиною, заварюю в турці каву Мені смак у турці не дуже подобається, у кавомашині набагато смачніший. Але в кожного своя думка)) Хочу собі хоч б/в кавомашину взяти для початку.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 28 |
Майор
| Ходжу вже цілий місяць різними магазинами в пошуку нормальної кавомашини, може, мені важко догодити, але все ж таки люди, скажіть мені, людоньки, дорогі, де ви купували свої кавомашини й когось яка марка, щоб я знав, на що мені розраховувати, а то зовсім уже задовбався шукати ходити.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
| Так вже бачу ви людина дуже недовірлива і вам складно зробити вибір, тоді може сходіть не сам, а візьмете з собою друга для сміливості, в магазинах же є консультанти, які дають слушні поради. Не можу вас зрозуміти, невже за місяць ви так і не купили нічого - це вже повний тайм аут.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Дуже довго нишпорив інформацію щодо кавових машин, бо планував брати з дорогих і відповідно якісних моделей, планував купити Де лонги тисяч за 20, але мій сусід відрадив мене, і порадив подивитися на кавомашини Jura в магазині "Розетка", я купив апарат Jura E6 Platin, все робить автоматично, тільки залити води і засипати зерна кави (або мелену за бажанням). Користуюся щодня і залишаюся задоволеною. Купуйте, не пошкодуєте!
|
|
| |