Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Кава машина
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто вже користувався кавомашиною NESCAFÉ Dolce Gusto ?
Дуже захотілося купити, ну і заманливо те, що не потрібно паритися з кавою, капсулу вставив і на 16 чашок вистачає.

bud_sasha Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я б не брав! Машина вийде з моди і капсули перестануть продавати. І що з нею робити? Я думаю і так не в кожному магазині можна купити капсули, не те що каву...

ВікторПонам Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Навіть і не чув про такі капсули.

Homa Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата yelmat ()
Хто вже користувався кавомашиною NESCAFÉ Dolce Gusto ?Дуже захотілося купити, ну і заманливо те, що не потрібно паритися з кавою, капсулу вставив і на 16 чашок вистачає.
Відмінна машинка, але треба підбирати хороші сорти. "Чорну карту" безглуздо варити на такому апараті, втрачається сенс. Ось тут можна про елітні сорти почитати: . Особисто мій вибір - Lavazza Cream. Тому що я люблю еспресо, а ця кава під нього якраз заточена. Хоча, у всіх різні смаки. Але Lavazza вся хороша.

Булат Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
ПЕРЕРВИ З ЛІШУ ТАКЕ

Nasar Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Скільки потрібно віддати за кава-машину, щоб і не переплатити, і не взяти відвертий "китай"? Уже давно вибираю, стільки різних протилежних думок в інтернеті... не знаєш кому вірити.

Metr Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Цитата Nasar ()
Скільки потрібно віддати за кава-машину, щоб і не переплатити, і не взяти відвертий "китай"? Уже давно вибираю, стільки різних протилежних думок в інтернеті... не знаєш кому вірити.
За хорошу кава-машину особисто я віддав 2800 гривень. Є звичайно дорожче, є дешевше, як ви вже написали, але за такі гроші вдалося взяти DELONGHI EC 221. За потужністю - 1100 Вт. Сподобалося, що є 2 окремі термостати для контролю температури води і пари. Загалом усе, що потрібно сучасній кавоварці + класний дизайн.

Nasar Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Це помиї.

MissMarpl Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Nasar ()
Це помиї.
Повністю згодна. Раніше купувала тільки заварну Лаваццу, інші сорти взагалі не могла пити. Доводилося каву самій готувати, хоч і часу не особливо. У нас хороші кав'ярні в Черноцях рідкість справжнісінька. Раніше взагалі жодного не знала, в якому можна нормально посидіти і не віддати 100 гривень за чашечку. Однак зараз почала заходити в після тривалих умовлянь друзів. Я, чесно кажучи, давно розчарувалася в кав'ярнях Чернівців, однак тут мене без перебою всі друзі вмовляли туди зайти з ними. Ну і вирішила, що все таки шанс є. Коротше, не розчарувалася.

topa Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
дорого виходить

bud_sasha Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Та краще не партесь ви з цією машиною! На ті гроші накупите "пів вагона" кави і будете до кінця життя пити ))) До речі, є смачна кава зі смаком горіха або кориці - раджу спробувати, і вона у вас вийде без цієї дорогої машини!

montana17 Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Раніше думала, що кавоварка - це понти, дорого і невиправдано. Але коли нам в офіс поставили кавомашину 
взагалі змінила свою думку. Для мене вже не існує кав'ярень і барів. Я отримую невимовне задоволення за безкоштовно у себе на роботі. Усім раджу в офіс купувати кавомашину, адже кава приносить не тільки задоволення, а й бадьорить, що важливо для роботи.

Biontuzun Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
потрібно купувати нормальну і не дешевку

Kate Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант
У нас одна з найдешевших кавоварочних машин - GASTRORAG СМ - 712, яку купували ось у цьому інтернет-магазині в компанії Kardamon. Але водночас це дуже якісна машина, яка більш ніж за рік роботи, майже два жодного разу навіть не натякнула на те, щоб поламатися. Каву робить відмінну, але, звісно, багато що залежить від того, яку каву насипати знову ж таки.

seamanforum Повідомлення # 15
одеський форум
Лейтенант
не тільки важливо яка кавоварка, а й ще яку каву ви будете робити. Я б порадила Естетику від фірми Тіко-Чако. У них є різні помели зі свіжообсмажених зерен і цільні безпосередньо для кавоварок. Кава просто шикарна.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: