Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Кава машина
Homa Повідомлення # 16
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
кава машина потрібна, якщо любите каву більше за життя))

Gera123 Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
Сам марив кавовою машиною. Аби яку не хотілося, сенс... А якісна і коштує добре! Провів власне маркетингове дослідження і знайшов! Дуже класна ціна, нижча ніж скрізь і за характеристиками не поступається Bosh... Купив у них, цю модель. Дуже задоволений! Так ще й самовивозом вийшло. В Одесі відкрили філію. Коротше кажучи, насолоджуюся кавою тепер! http://tehnomaster.com/

Dim47 Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
ага моя дружина велика любителька кави теж так вважає) і вже довго мріє про кавомашинку)

Asherka Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
У мене теж капсульна кавоварка на капсулах Nespresso, але Bork. Знаю, що Dolce Gusto на таких же працює. Дуже смачна кава виходить.

Роман85 Повідомлення # 20
одеський форум
Рядовий
Капсульна кавоварка - апарат для ледачих. А я себе таким і вважаю. Капучино і лате виходять відмінними. Капсули купую різні, люблю різноманітність. У різних виробників вони відрізняються і за міцністю, і за багатьма іншими параметрами. Кому цікаво, я замовляю тут prime-coffee Дійсно, хороший вихід для тих, хто любить каву. Швидко, смачно, зручно.

Roksana Повідомлення # 21
одеський форум
Рядовий
Ось види кавоварок, про які я знаю:
Електротурки
Гейзерні кавоварки
Краплинні кавоварки (американо)
Ріжкові (Еспресо) кавоварки
Автоматичні еспресо-машини
Чалдові кавоварки
Капсульні кавоварки

Автоматичні еспресо-машини мої улюблені, але з ними біда, вони швидко забиваються. З іншого боку, почистити їх раз на три місяці труднощів не становитиме, скільки коштує така послуга точно не пам'ятаю, можна на споглянути. В іншому вони найкращий вибір у співвідношенні ціна\якість.

Kukolka Повідомлення # 22
одеський форум
Сержант
як для мене прикольна кавомашина, тільки так ненадовго

Pemelan Повідомлення # 23
одеський форум
Рядовий
Я досить-таки часто п'ю каву і ніколи про цю кавомашину нічого не чув.  Чи зручно нею користуватися і що за капсули, про які ви говорите?

Anill Повідомлення # 24
одеський форум
Рядовий
Немає нічого кращого за самостійно зварену каву зі свіжомеленої кави - ось це справжня кава, а все інше бадяга для лінивців!

Flipper Повідомлення # 25
одеський форум
Рядовий
теж кавомашину хочу

alina1 Повідомлення # 26
одеський форум
Рядовий
не користуюся машиною, заварюю в турці каву

Hidik Повідомлення # 27
одеський форум
Рядовий
Цитата alina1 ()
не користуюся машиною, заварюю в турці каву
Мені смак у турці не дуже подобається, у кавомашині набагато смачніший. Але в кожного своя думка))
Хочу собі хоч б/в кавомашину взяти для початку.

Михайло74 Повідомлення # 28
одеський форум
Майор
Ходжу вже цілий місяць різними магазинами в пошуку нормальної кавомашини, може, мені важко догодити, але все ж таки люди, скажіть мені, людоньки, дорогі, де ви купували свої кавомашини й когось яка марка, щоб я знав, на що мені розраховувати, а то зовсім уже задовбався шукати ходити.

katuha Повідомлення # 29
одеський форум
Лейтенант
Так вже бачу ви людина дуже недовірлива і вам складно зробити вибір, тоді може сходіть не сам, а візьмете з собою друга для сміливості, в магазинах же є консультанти, які дають слушні поради. Не можу вас зрозуміти, невже за місяць ви так і не купили нічого - це вже повний тайм аут.

Sifolin Повідомлення # 30
одеський форум
Лейтенант
Дуже довго нишпорив інформацію щодо кавових машин, бо планував брати з дорогих і відповідно якісних моделей, планував купити Де лонги тисяч за 20, але мій сусід відрадив мене, і порадив подивитися на кавомашини Jura в магазині "Розетка", я купив апарат Jura E6 Platin, все робить автоматично, тільки залити води і засипати зерна кави (або мелену за бажанням). Користуюся щодня і залишаюся задоволеною. Купуйте, не пошкодуєте!

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: