Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кава машина
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто вже користувався кавомашиною NESCAFÉ Dolce Gusto ?
Дуже захотілося купити, ну і заманливо те, що не потрібно паритися з кавою, капсулу вставив і на 16 чашок вистачає.

Homa Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата yelmat ()
Хто вже користувався кавомашиною NESCAFÉ Dolce Gusto ?Дуже захотілося купити, ну і заманливо те, що не потрібно паритися з кавою, капсулу вставив і на 16 чашок вистачає.
Відмінна машинка, але треба підбирати хороші сорти. "Чорну карту" безглуздо варити на такому апараті, втрачається сенс. Ось тут можна про елітні сорти почитати: . Особисто мій вибір - Lavazza Cream. Тому що я люблю еспресо, а ця кава під нього якраз заточена. Хоча, у всіх різні смаки. Але Lavazza вся хороша.

Metr Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Nasar ()
Скільки потрібно віддати за кава-машину, щоб і не переплатити, і не взяти відвертий "китай"? Уже давно вибираю, стільки різних протилежних думок в інтернеті... не знаєш кому вірити.
За хорошу кава-машину особисто я віддав 2800 гривень. Є звичайно дорожче, є дешевше, як ви вже написали, але за такі гроші вдалося взяти DELONGHI EC 221. За потужністю - 1100 Вт. Сподобалося, що є 2 окремі термостати для контролю температури води і пари. Загалом усе, що потрібно сучасній кавоварці + класний дизайн.

MissMarpl Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Nasar ()
Це помиї.
Повністю згодна. Раніше купувала тільки заварну Лаваццу, інші сорти взагалі не могла пити. Доводилося каву самій готувати, хоч і часу не особливо. У нас хороші кав'ярні в Черноцях рідкість справжнісінька. Раніше взагалі жодного не знала, в якому можна нормально посидіти і не віддати 100 гривень за чашечку. Однак зараз почала заходити в після тривалих умовлянь друзів. Я, чесно кажучи, давно розчарувалася в кав'ярнях Чернівців, однак тут мене без перебою всі друзі вмовляли туди зайти з ними. Ну і вирішила, що все таки шанс є. Коротше, не розчарувалася.

Hidik Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата alina1 ()
не користуюся машиною, заварюю в турці каву
Мені смак у турці не дуже подобається, у кавомашині набагато смачніший. Але в кожного своя думка))
Хочу собі хоч б/в кавомашину взяти для початку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: