Клуб "Ё" в Одесі
|
|
Forum4anin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клуб "Е" місто Одеса
Клуб "Е" в Одесі
У розважальний "Е" комплекс входить більярдна зона і зона боулінгу "Сім зірок", що складається з чудової вісімки новітніх "американських доріжок" Brunswick 2010 року, які є прекрасною складовою активного відпочинку одеситів.
Що на Вас чекає в цьому сезоні? Ми є, і будемо залишатися найбільшим клубним майданчиком міста Одеси. Якщо раніше ми приймали 1500 гостей, то вже після реконструкції клубу у нас комфортно розміститься 2000 гостей! Ми плануємо влаштовувати найгучніші та найяскравіші вечірки з унікальною участю світових брендів і зірок шоу бізнесу. Такого в Україні Ти ще ніде не бачив! Це однозначно клуб номер один.
Що ж буде всередині клубу "Е"? Ми побудували суперсучасний і технічно оснащений Main dance floor. Це буде серце клубу з найкращим звуком і світлом. Зручне розташування в клубі, наявність двох ярусів і комфортна обстановка допоможе Тобі розчинитися в атмосфері бездоганного стилю і опинитися на вершині блаженства. Хороша оглядовість залу та комфортні місця дозволять проводити концерти високого рівня, а також корпоративні вечірки. Fusion Hall - у перекладі з англ. це злиття. Злиття живої музики з ритмічними міксами найкращих діджеїв, які нікого не залишать байдужим до того, що відбувається.
Х-клуб - один з небагатьох в Одесі стриптиз-клубів, де шоу балансує на межі відвертості та естетики. Це воістину можна назвати мистецтвом. Продуманий інтер'єр закладу дає змогу відвідувачам повноцінно відпочити і розслабитися. Вигини ідеальних спокусливих тіл і відверті вбрання, рухи сповнені пластики й акробатичних трюків занурять глядача в бурю емоцій і захоплення, водночас викличуть прилив хвилі адреналіну, збудження та романтики. Cigar Room - вишукана, в англійському стилі, для людей, які знають світ
Наші фахівці люб'язно запропонують вам найкращі сигари з усіх куточків нашої планети. Coca Сhill - це сніжно білий зал. Тут ти зможеш відчути себе далеко за межами нашого всесвіту, опинитися поза часом і простору, відпочити і розслабитися, поспілкуватися з друзями в тихій ненав'язливій атмосфері або покурити чудовий кальян. А також на тебе чекає ще багато чого цікавого, що ще перебуває в процесі розробки.
|
|
| |
znatok | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Схоже на відверту рекламу!
|
|
| |
lisa | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Клуб "Е" в Одесі мені особисто не подобається, занадто пафосне місце!
|
|
| |
Milena | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Чесно кажучи, я навіть не знаю в Одесі такого місця, куди б хотілося піти удвох із подругою і просто класно відпочити. Може хто знає??? Ось в Іллічівську якось краще буде...
|
|
| |
meowfakt | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Питання до форумчанина---і що ж буде в Е в ці вихідні--раз Ви називаєте цей клуб --клубом номер один???? А з приводу пафосу я повністю згодна---от не тягне мене туди....
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| ну так, це кому що потрібно від клубу. Непоганий заклад, можна відтягнутися на повну і тим, хто любить активний відпочинок, і просто випити і поспілкуватися, мені сподобався...
|
|
| |
enot_z | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Їздили відпочивати в Одесу, побували в клубі Е - не сподобався він, занадто все пафосно. Набагато приємніше було відпочивати в тихому кафе Соль біля моря. До речі, квартиру орендували подобово тут
|
|
| |
Magento | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені теж у Е не сподобалося. Вогні - убогий заклад. Непоганий клуб Рай.
|
|
| |
romero | Повідомлення # 9 |
Сержант
| класний клубець. дівчата завжди там гарненькі
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Чурок дуже багато там, перебір прям, ми ж не в Москві)
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ну як зимовий клуб то можна і піти для різноманітності
|
|
| |
Mikkasya | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Клуб більше для молодої молоді, на смак і колір.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Мені подобається що там є два зали з дискотекою 90-х і звичайний))))
|
|
| |
yeti | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| все ніяк не виберуся відвідати цей клуб(
|
|
| |
Marat2121 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я теж там жодного разу не був... Треба буде надолужити)
|
|
| |