Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проблеми з ногами.
Kaveliya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібні ефективні й лікувальні методи від втоми ніг. Цілий день на ногах, і до вечора ноги просто відвалюються.    Думаю, у багатьох такі проблеми, як справляєтеся?

Alilu Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Мені допомагають ванночки з травами. Щовечора після купання роблю розслаблювальні ванночки.  Після такої процедури почуваєшся здоровою людиною.

Lotin Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Можна ще мазі в аптеці придбати. Їх повно, і всі фармацевти радять найкращі. Але тільки одразу немає полегшення, потрібно постійно мазати ноги, і через тиждень уже буде результат.

Ostira Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я теж думаю, що у багатьох така проблема, і при цьому не обов'язково цілий день бути на ногах.  Сама страждала такою ж проблемою, поки тут не купила масажер для ніг.  Може і вам варто купити масажер, повірте, після першої процедури вже стає легше, втома зникає. Подумайте про це.

Soniya Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Lotin ()
Можна ще мазі в аптеці придбати. Їх повно, і всі фармацевти радять найкращі. Але тільки одразу немає полегшення, потрібно постійно мазати ноги, і через тиждень уже буде результат.
Мазей то багато, тільки результату відчутного від них немає. Я різними користувалася, але сказати, щоб вони якось реально допомагали, не можу

Allusik Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
У мами теж останнім часом біда з ногами, набрякають надвечір, гудуть, постійно скаржиться( Була в лікаря, сказав, що це початкова стадія варикозу. Порадив теж мазі якісь, таблетки прописав, і на масаж рекомендував походити. Але мама така, що не буде ходити до масажиста. Скаже, що часу немає, і грошей пошкодує. Ось я теж думаю, може їй масажер купити?

Tarakan Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
ооо масажер це річ, у мене є, такий кайф увечері після робочого дня, увімкнути масажер і розслабитися

DiadiaSacha Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Я б теж хотів масажер, але в них такі ціни, що не кожному по кишені

Pavlo Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Може і вам варто купити масажер, повірте, після першої процедури вже стає легше, втома зникає. Подумайте про це.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: