Проблеми з ногами.
|
|
Kaveliya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібні ефективні й лікувальні методи від втоми ніг. Цілий день на ногах, і до вечора ноги просто відвалюються. Думаю, у багатьох такі проблеми, як справляєтеся?
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомагають ванночки з травами. Щовечора після купання роблю розслаблювальні ванночки. Після такої процедури почуваєшся здоровою людиною.
|
|
| |
Lotin | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Можна ще мазі в аптеці придбати. Їх повно, і всі фармацевти радять найкращі. Але тільки одразу немає полегшення, потрібно постійно мазати ноги, і через тиждень уже буде результат.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я теж думаю, що у багатьох така проблема, і при цьому не обов'язково цілий день бути на ногах. Сама страждала такою ж проблемою, поки тут не купила масажер для ніг. Може і вам варто купити масажер, повірте, після першої процедури вже стає легше, втома зникає. Подумайте про це.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Lotin ( ) Можна ще мазі в аптеці придбати. Їх повно, і всі фармацевти радять найкращі. Але тільки одразу немає полегшення, потрібно постійно мазати ноги, і через тиждень уже буде результат. Мазей то багато, тільки результату відчутного від них немає. Я різними користувалася, але сказати, щоб вони якось реально допомагали, не можу
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У мами теж останнім часом біда з ногами, набрякають надвечір, гудуть, постійно скаржиться( Була в лікаря, сказав, що це початкова стадія варикозу. Порадив теж мазі якісь, таблетки прописав, і на масаж рекомендував походити. Але мама така, що не буде ходити до масажиста. Скаже, що часу немає, і грошей пошкодує. Ось я теж думаю, може їй масажер купити?
|
|
| |
Tarakan | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| ооо масажер це річ, у мене є, такий кайф увечері після робочого дня, увімкнути масажер і розслабитися
|
|
| |
DiadiaSacha | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я б теж хотів масажер, але в них такі ціни, що не кожному по кишені
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Може і вам варто купити масажер, повірте, після першої процедури вже стає легше, втома зникає. Подумайте про це.
|
|
| |