Все про футбол
|
|
Тора | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що для вас футбол?
|
|
| |
Рейм | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Улюблене хобі - і сам граю, щоправда, вже в аматорській лізі, і ставки роблю - за їхньою допомогою значно поліпшується матеріальне становище. Подобається букмекерська контора Фонбет, щоб обійти її блокування, користуюся accessfonbet.com там описані всі способи обходу. Дуже важливо для виведення грошей.
|
|
| |
madulinv | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Для мене футбол - це хобі. Я і граю, і дивлюся трансляції. Ось скоро матч Олександрія-Ворскла, буду його дивитися онлайн, так зручніше, ніж по телебаченню.
|
|
| |
Елая | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата madulinv ( ) Для мене футбол - це хобі. Я і граю, і дивлюся трансляції. Ось скоро матч Олександрія-Ворскла, буду його дивитися онлайн, так зручніше, ніж по телебаченню. це точно
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я іноді з чоловіком тільки дивлюся)
|
|
| |
DimonBMX | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А для мене футбол як був, так і залишився дворовим видом спорту. Саме у дворі все по-справжньому без манірності та іншої мішури. Професійні матчі дивлюся, але не люблю!
|
|
| |
Aslan84 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Блін, ось раніше футбол в Україні був хороший, а зараз скотився ((((
|
|
| |
Max777 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Футбол - улюблений вид спорту. Влітку з друзями граємо на полі, взимку - орендуємо спортивний зал. Любимо великою компанією дивитися футбол у пабі або в когось на квартирі. Іноді роблю ставки на матчі Української збірної. Додано (05.12.2016, 15:29) --------------------------------------------- Футбол - улюблений вид спорту. Влітку з друзями граємо на полі, взимку - орендуємо спортивний зал. Любимо великою компанією дивитися футбол у пабі або в когось на квартирі. Іноді роблю ставки на матчі Української збірної.
|
|
| |
ДенисЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Для мене футбол - це пів життя! Додано (13.01.2017, 19:41) --------------------------------------------- Для мене футбол - це пів життя!
|
|
| |
shurshalinzhenya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Для мене футбол - це і хобі і спосіб заробітку з сайт 1xstavka. Тим паче, що якщо уважно стежити за життям команд і робити висновки, правильно вибирати бк, результат пристойний.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Всім доброго часу доби, якщо ви сильно захоплюєтеся футболом, то спробуйте зробити ставки в букмекерській конторі Pinnacle у них коефіцієнт при виграші вищий, ніж в інших подібних конторах. Мій знайомий еже кілька разів поставив і виграв непогану суму грошей.
|
|
| |
valera007 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| усім привіт
|
|
| |
Денис85 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Футбол - це більше ніж гра. Тільки тут проявляються ваші справжні якості і всі негативні емоції залишаються на полі - навіть якщо ти програв, то все одно залишаєшся задоволеним. А для повного задоволення краще грати в якісній футбольній екіпіровці. Я таку замовляю в магазині goll.com - цей сайт порадив мені один професійний гравець, тож, я думаю, якість речей буде на високому рівні.
|
|
| |
Vexo | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Для мене футбол - це неймовірна можливість відволіктися. При чому я люблю як дивитися футбол так і грати в нього. Більшість моїх друзів з'явилися завдяки цьому захопленню, які, до речі, познайомили мене ще й з можливістю заробляти на своїй прихильності до цього виду спорту. Але це можливо, тільки в тому випадку, якщо ви вмієте непогано прогнозувати
|
|
| |
Olegodesa | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цікавий спосіб провести час із друзями
|
|
| |