Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
|
|
Серафіма | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
У зв'язку з роботою я змушена переїхати з Києва до Одеси, мій син у Києві відвідує дитячий садок Хеппі Тайм, хочу почути відгуки про одеську філію цього садка?
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Серафіма ( ) Дитячий садок Хеппі Тайм відгукиУ зв'язку з роботою я змушена переїхати з Києва до Одеси, мій син у Києві відвідує дитячий садок Хеппі Тайм, хочу почути відгуки про одеську філію цього садка? З першого дня відвідування садка стало зрозуміло, що дитині тут буде добре. Умови комфортні, все продумано до дрібниць. Тішить те, що дітки не тільки граються, а й навчаються. Рекомендую, моєму синочкові дуже подобається!
|
|
| |
Акіна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Емка ( ) З першого дня відвідування садка стало зрозуміло, що дитині тут буде добре. Умови комфортні, все продумано до дрібниць. Тішить те, що дітки не тільки граються, а й навчаються. Рекомендую, моєму синочкові дуже подобається! Наш син непосида, зосередиться йому важко. Але вихователі проводять заняття так, що всі дітки залучені в процес і з легкістю сприймають все нове. Активностей дуже багато, діткам вони всі цікаві. У цьому садку в центрі всього - наші дітки, всі умови створені тільки для них. Ми дуже раді.
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Акіна ( ) Наш син непосида, зосередиться йому важко. Але вихователі проводять заняття так, що всі дітки залучені в процес і з легкістю сприймають все нове. Активностей дуже багато, діткам вони всі цікаві. У цьому садку в центрі всього - наші дітки, всі умови створені тільки для них. Ми дуже раді. Питання де знайти садок, який влаштовував би в повному обсязі було непростим. Але нам підказали Хеппі Тайм. Дошкільний заклад, звісно, здивував, тут ідеальна естетична та культурна освіта.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Августа41 ( ) Питання де знайти садок, який влаштовував би в повному обсязі було непростим. Але нам підказали Хеппі Тайм. Дошкільний заклад, звісно, здивував, тут ідеальна естетична та культурна освіта. Мій син не завжди легко приймає правила і рідко вливається в колектив, проте завдяки старанням вихователів і психолога, він швидко звик. Рекомендую, дуже професійний колектив і чудові вихователі.
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Дульсінея ( ) Мій син не завжди легко приймає правила і рідко вливається в колектив, проте завдяки старанням вихователів і психолога, він швидко звик. Рекомендую, дуже професійний колектив і чудові вихователі. Це чудовий дитячий садок! У ньому працюють добрі, чуйні люди! Дуже хороші вихователі. Там проходять цікаві ранки, ведеться чудова робота з дітьми.
|
|
| |
Леандра | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Доля ( ) Це чудовий дитячий садок! У ньому працюють добрі, чуйні люди! Дуже хороші вихователі. Там проходять цікаві ранки, ведеться чудова робота з дітьми. Просто приголомшлива планета дитинства для малюків! Відмінний педагогічний склад, вихователь профі своєї справи, діти душі в ній не чають. Просто клас!!!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Підкажіть, яка вартість садка на місяць?
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Ветта ( ) Підкажіть, яка вартість садка на місяць? Ми ходимо у філію на Черемушках і платимо 10.000 грн на місяць. Я дуже задоволена розвитком своєї дитини + 5-разове харчування.
|
|
| |
Зима | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна зв'язатися з цим садочком?
|
|
| |
Акіна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Зима ( ) Як можна зв'язатися з цим садочком? За цими телефонами можна зв'язатися з адміністрацією садка - (048) 772 57 88, (093) 668 85 88, (097) 668 85 88.
|
|
| |
Керен | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я дуже задоволена, що моя дитина відвідує цей садок. Рекомендую всім турботливим батькам!
|
|
| |