Дитячий садок Happy Time відгуки
|
|
Муля | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Happy Time відгуки
Збираюся віддати свого синочка в дитячий садок Happy Time. Матусі, чиї дітки ходять у цей садок, залиште відгук? Ви задоволені цим садочком?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Муля ( ) Дитячий садок Happy Time відгукиЗбираюся віддати свого синочка в дитячий садок Happy Time. Матусі, чиї дітки ходять у цей садок, залиште відгук? Ви задоволені цим садочком? Ми ходимо в Happy Time, ось уже півроку. Дитина дуже задоволена. Я побачила, що ставлення до дітей дбайливе, доброзичливе, зацікавлене. Рекоомендую!
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Джуді ( ) Ми ходимо в Happy Time, ось уже півроку. Дитина дуже задоволена. Я побачила, що ставлення до дітей дбайливе, доброзичливе, зацікавлене. Рекоомендую! Донька ходить 2 місяці в садок. З першого разу нам усе сподобалося! Наша дівчинка дуже сором'язлива і закрита, але в садок біжить із задоволенням і дуже любить займатися.
|
|
| |
Гафі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Іззі ( ) Донька ходить 2 місяці в садок. З першого разу нам усе сподобалося! Наша дівчинка дуже сором'язлива і закрита, але в садок біжить із задоволенням і дуже любить займатися. Багато перебрали садочків і приватних, і державних, але зупинилися саме на Happy Time. Приємно бачити кожен день очі повні радості мого синочка!!!! Таке чудове місце!!!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Гафі ( ) Багато перебрали садочків і приватних, і державних, але зупинилися саме на Happy Time. Приємно бачити кожен день очі повні радості мого синочка!!!! Таке чудове місце!!! Така душевна атмосфера в Happy Time! Я абсолютно спокійна за свою дитину! Я дуже добре пам'ятаю той час, коли ми відвідували державний садочок - сидиш на роботі і смикаєшся, що там із дитиною, та як. А тут - абсолютно ніяких переживань, навіть не дивлячись на те, що у мене шибайголова росте. Рекомендую!
|
|
| |
Кірюша | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Андреа ( ) Така душевна атмосфера в Happy Time! Я абсолютно спокійна за свою дитину! Я дуже добре пам'ятаю той час, коли ми відвідували державний садочок - сидиш на роботі і смикаєшся, що там із дитиною, та як. А тут - абсолютно ніяких переживань, навіть не дивлячись на те, що у мене шибайголова росте. Рекомендую! Водимо в Happy Time нашу молодшеньку. З дружиною дуже шкодуємо, що в нашому дитинстві не було такого класного садка. Дитина вранці сама одягається, щоб скоріше йти в садок. А це показник! З дітьми в садку по-справжньому займаються їхнім розвитком, навчанням, іграми, годують відмінно. Ми дуже задоволені!
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Кірюша ( ) Водимо в Happy Time нашу молодшеньку. З дружиною дуже шкодуємо, що в нашому дитинстві не було такого класного садка. Дитина вранці сама одягається, щоб скоріше йти в садок. А це показник! З дітьми в садку по-справжньому займаються їхнім розвитком, навчанням, іграми, годують відмінно. Ми дуже задоволені! Садок дуже хороший у плані розвитку дитини. Вихователі дійсно займаються дітьми, а не просто відсиджують робочий час, є додаткові гуртки. Скрізь чисто, затишно, цікавий інтер'єр. Раджу.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна дізнатися, де цей садок розташований?
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Грейс ( ) Можна дізнатися, де цей садок розташований? У них 4 філії в Одесі й одна в Києві. В Одесі філії є в Центрі, на Черемушках, у районі Аркадії та на Таїрова.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Як можна зв'язатися з начальством садка?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Ребекка ( ) Як можна зв'язатися з начальством садка? Номера телефонов: (048) 772 57 88, (093) 668 85 88, (097) 668 85 88
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Були з сином на екскурсії в дитячому садочку, нам усе дуже сподобалося, будемо ходити!
|
|
| |