Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
Цезар Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки

Я як турботливий батько шукаю для свого сина садочок із різнобічним розвитком, щоб там була і музика, і ліплення, і малювання, і боротьба. Мені порекомендували Хеппі Тайм. Залиште відгук, чи задоволені ви цим садком?

Белла Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Цитата Цезар ()
Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгукиЯ як турботливий батько шукаю для свого сина садочок із різнобічним розвитком, щоб там була і музика, і ліплення, і малювання, і боротьба. Мені порекомендували Хеппі Тайм. Залиште відгук, чи задоволені ви цим садком?
Рекомендую цей садочок, мій синочок ввечері не хоче йти додому і відчувається, що з дітьми працюють з душею.

Луїза Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Белла ()
Рекомендую цей садочок, мій синочок ввечері не хоче йти додому і відчувається, що з дітьми працюють з душею.
Віддала дитину в дитячий садок Хеппі Тайм. І була здивована, що дуже мало говорять про нього, тож вирішила написати, і допомогти батькам, які не знають, до якого дитячого садка віддати дитину. Дуже задоволена роботою викладачів, чистотою й акуратністю. З дітьми займаються і видно результат.  Усім рекомендую.

Діора Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Луїза ()
Віддала дитину в дитячий садок Хеппі Тайм. І була здивована, що дуже мало говорять про нього, тож вирішила написати, і допомогти батькам, які не знають, до якого дитячого садка віддати дитину. Дуже задоволена роботою викладачів, чистотою й акуратністю. З дітьми займаються і видно результат.  Усім рекомендую.
Наш Діма прийшов до дитячого садка Хеппі Тайм, коли йому було 2 роки, він не вмів користуватися столовим приладдям, не вмів гратися разом з іншими дітьми, не одягався сам, тільки почав говорити.
За рік, проведений у дитячому садку, Діма став дуже багато робити сам:
їсти, одягатися, допомагати по дому. У дитини розвинулися соціальні навички, удома вона розповідає, що "дружить із Федею, з Данею". Також, Дімочка, став багато і добре говорити, часто розповідає про садок. Рекомендую!

Лія Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Діора ()
Наш Діма прийшов до дитячого садка Хеппі Тайм, коли йому було 2 роки, він не вмів користуватися столовим приладдям, не вмів гратися разом з іншими дітьми, не одягався сам, тільки почав говорити.За рік, проведений у дитячому садку, Діма став дуже багато робити сам:
їсти, одягатися, допомагати по дому. У дитини розвинулися соціальні навички, удома вона розповідає, що "дружить із Федею, з Данею". Також, Дімочка, став багато і добре говорити, часто розповідає про садок. Рекомендую!
Гарний дошкільний заклад, куди ми ходимо не перший рік. Навіть найважчі дітки тут знаходять турботу і розуміння. Моя дитина погано говорила і була дуже сором'язливою. Але через півроку, все змінилося. Сьогодні ми розповідаємо вірші і співаємо пісні. Дуже любить уроки музики і заняття англійською мовою.

Мілена Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Лія ()
Гарний дошкільний заклад, куди ми ходимо не перший рік. Навіть найважчі дітки тут знаходять турботу і розуміння. Моя дитина погано говорила і була дуже сором'язливою. Але через півроку, все змінилося. Сьогодні ми розповідаємо вірші і співаємо пісні. Дуже любить уроки музики і заняття англійською мовою.
Дитячий приватний садок Хеппі Тайм. Дивовижний дитячий садок, чисто, акуратно, смачно готували, приголомшливі вихователі - щодня в навчанні дитини було видно прогрес. Вироби, заняття, дитину навчили читати. Дуже рекомендую!

Белла Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Цитата Полька ()
Підкажіть, де знаходиться цей садок?
У них в Одесі 4 філії: на Таїрова, на Черемушках, у Центрі та в Аркадії.

Ада Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата Белла ()
У них в Одесі 4 філії: на Таїрова, на Черемушках, у Центрі та в Аркадії.
Яка можу зв'язатися з начальством?

Луїза Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Ада ()
Яка можу зв'язатися з начальством?
Ось номери телефонів: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: