Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
|
|
Цезар | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
Я як турботливий батько шукаю для свого сина садочок із різнобічним розвитком, щоб там була і музика, і ліплення, і малювання, і боротьба. Мені порекомендували Хеппі Тайм. Залиште відгук, чи задоволені ви цим садком?
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Цитата Цезар (  ) Приватний дитячий садок Хеппі Тайм відгукиЯ як турботливий батько шукаю для свого сина садочок із різнобічним розвитком, щоб там була і музика, і ліплення, і малювання, і боротьба. Мені порекомендували Хеппі Тайм. Залиште відгук, чи задоволені ви цим садком? Рекомендую цей садочок, мій синочок ввечері не хоче йти додому і відчувається, що з дітьми працюють з душею.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Цитата Белла (  ) Рекомендую цей садочок, мій синочок ввечері не хоче йти додому і відчувається, що з дітьми працюють з душею. Віддала дитину в дитячий садок Хеппі Тайм. І була здивована, що дуже мало говорять про нього, тож вирішила написати, і допомогти батькам, які не знають, до якого дитячого садка віддати дитину. Дуже задоволена роботою викладачів, чистотою й акуратністю. З дітьми займаються і видно результат. Усім рекомендую.
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Цитата Луїза (  ) Віддала дитину в дитячий садок Хеппі Тайм. І була здивована, що дуже мало говорять про нього, тож вирішила написати, і допомогти батькам, які не знають, до якого дитячого садка віддати дитину. Дуже задоволена роботою викладачів, чистотою й акуратністю. З дітьми займаються і видно результат. Усім рекомендую. Наш Діма прийшов до дитячого садка Хеппі Тайм, коли йому було 2 роки, він не вмів користуватися столовим приладдям, не вмів гратися разом з іншими дітьми, не одягався сам, тільки почав говорити. За рік, проведений у дитячому садку, Діма став дуже багато робити сам: їсти, одягатися, допомагати по дому. У дитини розвинулися соціальні навички, удома вона розповідає, що "дружить із Федею, з Данею". Також, Дімочка, став багато і добре говорити, часто розповідає про садок. Рекомендую!
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 5 |
 Сержант
| Цитата Діора (  ) Наш Діма прийшов до дитячого садка Хеппі Тайм, коли йому було 2 роки, він не вмів користуватися столовим приладдям, не вмів гратися разом з іншими дітьми, не одягався сам, тільки почав говорити.За рік, проведений у дитячому садку, Діма став дуже багато робити сам: їсти, одягатися, допомагати по дому. У дитини розвинулися соціальні навички, удома вона розповідає, що "дружить із Федею, з Данею". Також, Дімочка, став багато і добре говорити, часто розповідає про садок. Рекомендую! Гарний дошкільний заклад, куди ми ходимо не перший рік. Навіть найважчі дітки тут знаходять турботу і розуміння. Моя дитина погано говорила і була дуже сором'язливою. Але через півроку, все змінилося. Сьогодні ми розповідаємо вірші і співаємо пісні. Дуже любить уроки музики і заняття англійською мовою.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Цитата Лія (  ) Гарний дошкільний заклад, куди ми ходимо не перший рік. Навіть найважчі дітки тут знаходять турботу і розуміння. Моя дитина погано говорила і була дуже сором'язливою. Але через півроку, все змінилося. Сьогодні ми розповідаємо вірші і співаємо пісні. Дуже любить уроки музики і заняття англійською мовою. Дитячий приватний садок Хеппі Тайм. Дивовижний дитячий садок, чисто, акуратно, смачно готували, приголомшливі вихователі - щодня в навчанні дитини було видно прогрес. Вироби, заняття, дитину навчили читати. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 7 |
 Підполковник
| Цитата Полька (  ) Підкажіть, де знаходиться цей садок? У них в Одесі 4 філії: на Таїрова, на Черемушках, у Центрі та в Аркадії.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Цитата Белла (  ) У них в Одесі 4 філії: на Таїрова, на Черемушках, у Центрі та в Аркадії. Яка можу зв'язатися з начальством?
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| Цитата Ада (  ) Яка можу зв'язатися з начальством? Ось номери телефонів: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.
|
|
| |