Найкращий дитячий садок Одеса
|
|
Азіза | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий садок Одеса
Порадьте приватний садок з малокомплектними групами і де є багато гуртків і секцій? Залиште свій відгук про цей садок?
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Азіза ( ) Найкращий дитячий садок ОдесаПорадьте приватний садок з малокомплектними групами і де є багато гуртків і секцій? Залиште свій відгук про цей садок? Я можу рекомендувати садок Хеппі Тайм. Насамперед вихователі - дуже душевні та професійні! Дуже сподобалася домашня обстановка, але водночас усе безпечно, чисто, з дотриманням усіх норм і правил. Практично не хворіли! Чудовий садок для найменших.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Ельміра ( ) Я можу рекомендувати садок Хеппі Тайм. Насамперед вихователі - дуже душевні та професійні! Дуже сподобалася домашня обстановка, але водночас усе безпечно, чисто, з дотриманням усіх норм і правил. Практично не хворіли! Чудовий садок для найменших. У Хеппі Тайм з великою теплотою і любов'ю ставитися до дітей. Танюшка досі згадує своїх улюблених вихователів, хоча випустилися рік тому. Прекрасний дитячий садок, дуже добрий, красивий, чистий, затишний. Дуже цікаві заняття, свята, є відеоспостереження!
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ілена ( ) У Хеппі Тайм з великою теплотою і любов'ю ставитися до дітей. Танюшка досі згадує своїх улюблених вихователів, хоча випустилися рік тому. Прекрасний дитячий садок, дуже добрий, красивий, чистий, затишний. Дуже цікаві заняття, свята, є відеоспостереження! У Хеппі Тайм - прекрасний педагогічний склад. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Вихователі настільки переймаються до кожної дитини, що процес адаптації проходить непомітно і безболісно. Дотримання режиму дня, якісне харчування і різноманітність творчої та пізнавальної діяльності. Комфорт для дітей і спокій для батьків. Рекомендую!
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Lizzzka ( ) У Хеппі Тайм - прекрасний педагогічний склад. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Вихователі настільки переймаються до кожної дитини, що процес адаптації проходить непомітно і безболісно. Дотримання режиму дня, якісне харчування і різноманітність творчої та пізнавальної діяльності. Комфорт для дітей і спокій для батьків. Рекомендую! Хеппі Тайм - прекрасний дитячий садок. Порівняно з Академією Дитинства, який сильно зіпсувався і харчування там жахливе. Дуже задоволені і раді, що потрапили сюди, хоча доводиться їздити. Вихователі уважні. Занять у групі багато, доньці особливо подобається англійська, малювання і музика. Харчування чудове, дитина сита.
|
|
| |
Ocean658 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата ДіанаК ( ) Хеппі Тайм - прекрасний дитячий садок. Порівняно з Академією Дитинства, який сильно зіпсувався і харчування там жахливе. Дуже задоволені і раді, що потрапили сюди, хоча доводиться їздити. Вихователі уважні. Занять у групі багато, доньці особливо подобається англійська, малювання і музика. Харчування чудове, дитина сита. Теж відвідуємо Хеппі Тайм - прекрасний дитячий садок. Дуже задоволені. Вихователі та нянечки чуйні й уважні. Заняття надзвичайно різноманітні. Харчування чудове, дитина алергік, меню підбирається індивідуально.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Цитата Ocean658 ( ) Теж відвідуємо Хеппі Тайм - прекрасний дитячий садок. Дуже задоволені. Вихователі та нянечки чуйні й уважні. Заняття надзвичайно різноманітні.Харчування чудове, дитина алергік, меню підбирається індивідуально. Шикарний садок! Відмінно підібраний педагогічний персонал! Лояльне ставлення персоналу та адміністрації! Завжди можна знайти рішення і домовитися! Знайшли тут буквально однодумців, приємних та інтелігентних людей! У наш час рідкість! Рекомендую на 100%! Діти виходять щасливі й задоволені - найбільший показник результатів праці!
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть де знаходиться цей садок?
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Ruslan78 ( ) Підкажіть де знаходиться цей садок? Я знаю, у них є 4 філії: ми ходимо у філію на Варненській, знаю, що є ще на Таїрова, у Центрі та в районі Аркадії.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цитата Ельміра ( ) Я знаю, у них є 4 філії: ми ходимо у філію на Варненській, знаю, що є ще на Таїрова, у Центрі та в районі Аркадії. Може у вас є їхній номер телефону?
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Kover59 ( ) Може у вас є їхній номер телефону? Так, залишився: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Senya | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тільки позитивні враження викликає дитячий садок Хеппі Тайм. Чудово, що щоранку нас зустрічає лікар. Доньці дуже подобаються заняття англійською мовою, а мені, те, що я можу все бачити он-лайн. Затишна обстановка і тепла атмосфера добра і позитиву, як мені здається, є відмінною рисою Хеппі Тайму.
|
|
| |