Найкращі дитячі садки Одеси
|
|
Луїза | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеси
На ваш погляд, який дитячий садок найкращий в Одесі? Залиште ваші коментарі.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Луїза ( ) Найкращі дитячі садки ОдесиНа ваш погляд, який дитячий садок найкращий в Одесі? Залиште ваші коментарі. Хеппі Тайм - відмінний садок! Ходимо сюди вже третій рік. Була можливість піти в держсад, але вирішили залишитися тут. Садок затишний, що дуже допомагає легко пройти адаптацію. Вихователі всі уважні й турботливі, до дітей ставлення як до особистостей. Рекомендую і вважаю його найкращим!
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Arno0 ( ) Хеппі Тайм - відмінний садок! Ходимо сюди вже третій рік. Була можливість піти в держсад, але вирішили залишитися тут. Садок затишний, що дуже допомагає легко пройти адаптацію. Вихователі всі уважні й турботливі, до дітей ставлення як до особистостей. Рекомендую і вважаю його найкращим! Водимо дитину в Хеппі Тайм із 3 років. Відмовилися від державного. У цьому садку зійшлося все: уважні вихователі, смачна їжа, цікаві заняття. Туди просто приходити приємно! Групи невеликі, діти стають справжніми друзями.
|
|
| |
Panda4 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Zhorikk ( ) Водимо дитину в Хеппі Тайм із 3 років. Відмовилися від державного. У цьому садку зійшлося все: уважні вихователі, смачна їжа, цікаві заняття. Туди просто приходити приємно! Групи невеликі, діти стають справжніми друзями. Водимо свого молодшого в Хеппі Тайм - взяли з 2 років, догляд чудовий, дитина стала більш активною і доброзичливою, стільки всього нового і цікавого приносить із садка, з ними там щодня займаються.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Panda4 ( ) Водимо свого молодшого в Хеппі Тайм - взяли з 2 років, догляд чудовий, дитина стала більш активною і доброзичливою, стільки всього нового і цікавого приносить із садка, з ними там щодня займаються. Шукала садок дуже ретельно. Дивилася кількість занять, програми, педагогів, побутові умови, як спілкуються з дітьми та батьками. Обрала Хаппі Тайм. Мої діти щасливі, що відвідують цей садок!
|
|
| |
Bogdanch | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Marchh ( ) Шукала садок дуже ретельно. Дивилася кількість занять, програми, педагогів, побутові умови, як спілкуються з дітьми та батьками. Обрала Хаппі Тайм. Мої діти щасливі, що відвідують цей садок! Водимо в Хеппі Тайм доньку, чудовий садок. Харчування підбирають індивідуально, у нас алергія. Атмосфера в садочку весела, видно, що вихователі люблять дітей, продумують заняття, влаштовують свята. дитина щоранку з радістю йде в садок!
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Bogdanch ( ) Водимо в Хеппі Тайм доньку, чудовий садок. Харчування підбирають індивідуально, у нас алергія. Атмосфера в садочку весела, видно, що вихователі люблять дітей, продумують заняття, влаштовують свята. дитина щоранку з радістю йде в садок! Дитина ходить у Хеппі Тайм із задоволенням, а це найголовніше. Для дітей всі умови. Тут чисто, світло і багато нових знань у дитини!
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Час роботи: 8,00 - 18,00, приймають від двох років.
|
|
| |
Геннадій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з начальством садка?
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Геннадій ( ) Як я можу зв'язатися з начальством садка? За телефонами: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На всіх дітей у садочку Хеппі Таім приємно подивитись - ввічливі, товариські, а це багато в чому і результат виховання в садочку. Шкода, що цей рік для нас випускний.
|
|
| |