Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеси
Луїза Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеси

На ваш погляд, який дитячий садок найкращий в Одесі? Залиште ваші коментарі.

Arno0 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Луїза ()
Найкращі дитячі садки ОдесиНа ваш погляд, який дитячий садок найкращий в Одесі? Залиште ваші коментарі.
Хеппі Тайм - відмінний садок! Ходимо сюди вже третій рік. Була можливість піти в держсад, але вирішили залишитися тут. Садок затишний, що дуже допомагає легко пройти адаптацію. Вихователі всі уважні й турботливі, до дітей ставлення як до особистостей. Рекомендую і вважаю його найкращим!

Zhorikk Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Arno0 ()
Хеппі Тайм - відмінний садок! Ходимо сюди вже третій рік. Була можливість піти в держсад, але вирішили залишитися тут. Садок затишний, що дуже допомагає легко пройти адаптацію. Вихователі всі уважні й турботливі, до дітей ставлення як до особистостей. Рекомендую і вважаю його найкращим!
Водимо дитину в Хеппі Тайм із 3 років. Відмовилися від державного. У цьому садку зійшлося все: уважні вихователі, смачна їжа, цікаві заняття. Туди просто приходити приємно! Групи невеликі, діти стають справжніми друзями.

Panda4 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Zhorikk ()
Водимо дитину в Хеппі Тайм із 3 років. Відмовилися від державного. У цьому садку зійшлося все: уважні вихователі, смачна їжа, цікаві заняття. Туди просто приходити приємно! Групи невеликі, діти стають справжніми друзями.
Водимо свого молодшого в Хеппі Тайм - взяли з 2 років, догляд чудовий, дитина стала більш активною і доброзичливою, стільки всього нового і цікавого приносить із садка, з ними там щодня займаються.

Marchh Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Panda4 ()
Водимо свого молодшого в Хеппі Тайм - взяли з 2 років, догляд чудовий, дитина стала більш активною і доброзичливою, стільки всього нового і цікавого приносить із садка, з ними там щодня займаються.
Шукала садок дуже ретельно. Дивилася кількість занять, програми, педагогів, побутові умови, як спілкуються з дітьми та батьками. Обрала Хаппі Тайм. Мої діти щасливі, що відвідують цей садок!

Bogdanch Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Marchh ()
Шукала садок дуже ретельно. Дивилася кількість занять, програми, педагогів, побутові умови, як спілкуються з дітьми та батьками. Обрала Хаппі Тайм. Мої діти щасливі, що відвідують цей садок!
Водимо в Хеппі Тайм доньку, чудовий садок. Харчування підбирають індивідуально, у нас алергія. Атмосфера в садочку весела, видно, що вихователі люблять дітей, продумують заняття, влаштовують свята. дитина щоранку з радістю йде в садок!

Tolyaaa Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Bogdanch ()
Водимо в Хеппі Тайм доньку, чудовий садок. Харчування підбирають індивідуально, у нас алергія. Атмосфера в садочку весела, видно, що вихователі люблять дітей, продумують заняття, влаштовують свята. дитина щоранку з радістю йде в садок!
Дитина ходить у Хеппі Тайм із задоволенням, а це найголовніше. Для дітей всі умови. Тут чисто, світло і багато нових знань у дитини!

Marchh Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Час роботи: 8,00 - 18,00, приймають від двох років.

Геннадій Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Як я можу зв'язатися з начальством садка?

Arno0 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Геннадій ()
Як я можу зв'язатися з начальством садка?
За телефонами: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

Таїсія Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
На всіх дітей у садочку Хеппі Таім приємно подивитись - ввічливі, товариські, а це багато в чому і результат виховання в садочку. Шкода, що цей рік для нас випускний.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: