Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеса
Психея Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеса

Підкажіть садочок, де можуть добре підготувати дитину до школи? Вашим дітям подобається в нього ходити?

Lilnas Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Психея ()
Найкращі дитячі садки ОдесаПідкажіть садочок, де можуть добре підготувати дитину до школи? Вашим дітям подобається в нього ходити?
Ходимо в Хеппі Тайм дуже задоволені! Дитина йде в садок із задоволенням, швидко навчилася читати, рахувати, вимовляти всі букви. Завжди дуже оригінальні майстер-класи. А свята взагалі вище всяких похвал. Рекомендую!

Milkovsky Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Lilnas ()
Ходимо в Хеппі Тайм дуже задоволені! Дитина йде в садок із задоволенням, швидко навчилася читати, рахувати, вимовляти всі букви. Завжди дуже оригінальні майстер-класи. А свята взагалі вище всяких похвал. Рекомендую!
Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм! Дуже задоволена, що віддала свого малюка сюди. Вважаю що садок один із найкращих у місті. Занять дуже багато, дуже великий вибір. Дитина ходить із задоволенням, постійно розповідає про те, що робили, про свята, які проводяться у великій кількості.

Zhorikk Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Milkovsky ()
Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм! Дуже задоволена, що віддала свого малюка сюди. Вважаю що садок один із найкращих у місті. Занять дуже багато, дуже великий вибір. Дитина ходить із задоволенням, постійно розповідає про те, що робили, про свята, які проводяться у великій кількості.
Діти, які ходять у Хеппі Тайм не втрачають своєї індивідуальності. І це, як мені здається, дуже важливо. Я бачу впевнених у собі, задоволених собою чоловічків, вони знають, що вони особистості, їх чують. Рекомендую цей садок!

Nickolas00 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Zhorikk ()
Діти, які ходять у Хеппі Тайм не втрачають своєї індивідуальності. І це, як мені здається, дуже важливо. Я бачу впевнених у собі, задоволених собою чоловічків, вони знають, що вони особистості, їх чують. Рекомендую цей садок!
Ходимо в Хеппі Тайм уже майже рік. За цей час тільки позитивні емоції. Чудовий кваліфікований персонал, дитина з радістю біжить у садочок. Я повністю впевнена в тому, що мій скарб у надійних професійних руках!

Xsantox Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Nickolas00 ()
Ходимо в Хеппі Тайм уже майже рік. За цей час тільки позитивні емоції. Чудовий кваліфікований персонал, дитина з радістю біжить у садочок. Я повністю впевнена в тому, що мій скарб у надійних професійних руках!
Індивідуальний підхід до кожної дитини, гарне харчування, чудові музичні та розважальні заходи, шедевральні вироби, турботливі та привітні нянечки і вихователі! Усім рекомендую! Найкращий приватний дитячий садок Хеппі Тайм.

Rabbitcute Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Xsantox ()
Індивідуальний підхід до кожної дитини, гарне харчування, чудові музичні та розважальні заходи, шедевральні вироби, турботливі та привітні нянечки і вихователі! Усім рекомендую! Найкращий приватний дитячий садок Хеппі Тайм.
Чудовий садочок Хеппі Тайм! Добрий і компетентний персонал!!! Моя дитина завжди з радістю ходила туди і приносила нові вироби і знання!!! Усім своїм знайомим раджу!

Леся1998 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Підкажіть у якому районі розташований цей садок?

Lilnas Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Леся1998 ()
Підкажіть у якому районі розташований цей садок?
У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.

Ярослава Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Можна дізнатися номер телефону цього садка?

Nickolas00 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Ярослава ()
Можна дізнатися номер телефону цього садка?
Тримайте: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

Богдана Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Чудовий дитячий садок! Довго шукала і обирала дитячий садок і за рекомендацією! Не пошкодувала жодного разу!!! Дуже добрий і чуйний персонал, дитина з радістю ходила в садок! Усім знайомим раджу саме Хеппі Тайм!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: