Найкращі дитячі садки Одеса
|
|
Психея | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеса
Підкажіть садочок, де можуть добре підготувати дитину до школи? Вашим дітям подобається в нього ходити?
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата Психея ( ) Найкращі дитячі садки ОдесаПідкажіть садочок, де можуть добре підготувати дитину до школи? Вашим дітям подобається в нього ходити? Ходимо в Хеппі Тайм дуже задоволені! Дитина йде в садок із задоволенням, швидко навчилася читати, рахувати, вимовляти всі букви. Завжди дуже оригінальні майстер-класи. А свята взагалі вище всяких похвал. Рекомендую!
|
|
| |
Milkovsky | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Lilnas ( ) Ходимо в Хеппі Тайм дуже задоволені! Дитина йде в садок із задоволенням, швидко навчилася читати, рахувати, вимовляти всі букви. Завжди дуже оригінальні майстер-класи. А свята взагалі вище всяких похвал. Рекомендую! Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм! Дуже задоволена, що віддала свого малюка сюди. Вважаю що садок один із найкращих у місті. Занять дуже багато, дуже великий вибір. Дитина ходить із задоволенням, постійно розповідає про те, що робили, про свята, які проводяться у великій кількості.
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Milkovsky ( ) Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм! Дуже задоволена, що віддала свого малюка сюди. Вважаю що садок один із найкращих у місті. Занять дуже багато, дуже великий вибір. Дитина ходить із задоволенням, постійно розповідає про те, що робили, про свята, які проводяться у великій кількості. Діти, які ходять у Хеппі Тайм не втрачають своєї індивідуальності. І це, як мені здається, дуже важливо. Я бачу впевнених у собі, задоволених собою чоловічків, вони знають, що вони особистості, їх чують. Рекомендую цей садок!
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Zhorikk ( ) Діти, які ходять у Хеппі Тайм не втрачають своєї індивідуальності. І це, як мені здається, дуже важливо. Я бачу впевнених у собі, задоволених собою чоловічків, вони знають, що вони особистості, їх чують. Рекомендую цей садок! Ходимо в Хеппі Тайм уже майже рік. За цей час тільки позитивні емоції. Чудовий кваліфікований персонал, дитина з радістю біжить у садочок. Я повністю впевнена в тому, що мій скарб у надійних професійних руках!
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Nickolas00 ( ) Ходимо в Хеппі Тайм уже майже рік. За цей час тільки позитивні емоції. Чудовий кваліфікований персонал, дитина з радістю біжить у садочок. Я повністю впевнена в тому, що мій скарб у надійних професійних руках! Індивідуальний підхід до кожної дитини, гарне харчування, чудові музичні та розважальні заходи, шедевральні вироби, турботливі та привітні нянечки і вихователі! Усім рекомендую! Найкращий приватний дитячий садок Хеппі Тайм.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Xsantox ( ) Індивідуальний підхід до кожної дитини, гарне харчування, чудові музичні та розважальні заходи, шедевральні вироби, турботливі та привітні нянечки і вихователі! Усім рекомендую! Найкращий приватний дитячий садок Хеппі Тайм. Чудовий садочок Хеппі Тайм! Добрий і компетентний персонал!!! Моя дитина завжди з радістю ходила туди і приносила нові вироби і знання!!! Усім своїм знайомим раджу!
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якому районі розташований цей садок?
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Леся1998 ( ) Підкажіть у якому районі розташований цей садок? У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.
|
|
| |
Ярослава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися номер телефону цього садка?
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Ярослава ( ) Можна дізнатися номер телефону цього садка? Тримайте: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чудовий дитячий садок! Довго шукала і обирала дитячий садок і за рекомендацією! Не пошкодувала жодного разу!!! Дуже добрий і чуйний персонал, дитина з радістю ходила в садок! Усім знайомим раджу саме Хеппі Тайм!!!
|
|
| |