Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячі іграшки
Жоржетта Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Підкажіть хороший магазин іграшок в Одесі. Де ви зазвичай купуєте іграшки? Цікавлять насамперед інтерактивні, розвивальні іграшки для дівчинки п'яти років. А то, щось ми давно їй нічого не купували. Грає зараз ляльками, але, якщо б і купити щось розвивальне, то, я думаю, вона зацікавилася б. Може якусь іграшку порекомендуєте. Буду вдячна за поради.

SkyFly Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ми взагалі всі речі - одяг, взуття, іграшки тощо купуємо на ринку 7-ий кілометр. Там і ціни в рази дешевші, ніж зазвичай по магазинах, і вибір великий є всього.

Олівія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Були ми кілька разів на цьому великому ринку. От навіть і не знаю хто там де що купує, чи це ми просто не знайшли, але де не ходили, то все продають оптом. Та й якщо брати якість навіть тих самих дитячих іграшок, так вона вся така собі. китайська.

Оксана Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
В Одесі, як на мене, на кожному розі продають дитячі іграшки. Ми якось особливо й не замислювалися, де що купуємо. Побачили щось, сподобалося, купили. Останнім часом почали робити покупки в інтернет магазинах. Дуже зручно, сидячи вдома, вибрати, замовити і його доставлять прямо до дверей. Ось нещодавно цей магазин іграшок пригледіли. Автор, погляньте, там є багато чого з розвиваючих іграшок для діток, може щось сподобається.

Adenj Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Усі магазини закрили на карантин

Kerac Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Жоржетта ()
Доброго дня! Підкажіть хороший магазин іграшок в Одесі. Де ви зазвичай купуєте іграшки? Цікавлять насамперед інтерактивні, розвивальні іграшки для дівчинки п'яти років. А то, щось ми давно їй нічого не купували. Грає зараз ляльками, але, якщо б і купити щось розвивальне, то, я думаю, вона зацікавилася б. Може якусь іграшку порекомендуєте. Буду вдячна за поради.
Мені батько в дитинстві дозволяв грати на комп'ютері тільки в логічні ігри, а в наш час можна все це знайти на планшеті, я маю на увазі закачати ігри, логічних вистачає, але й вистачає простих, які тільки для розваги, тому за цим треба стежити!

Єгорівна Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Я теж завжди думала, що дитині буду брати тільки розвиваючі іграшки, але коли прийшов час мультиків, і дитина зі сльозами на очах просила взяти їй у магазині фігурки мультиплікаційних героїв, я не могла відмовити. Тож поки діти маленькі, нехай грають у різні іграшки, якщо у вас є можливість їх купити.

Віоліна Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Якщо дитині подобається грати в ляльки, то це теж свого роду розвиток. Дитина таким чином приміряє на себе ролі дорослих людей, у вигляді ляльок, та й якщо ще придбати до цих ляльок різні аксесуари, дім, меблі для дому, то це точно має сподобається дівчинці.

vikullk Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
купуємо і на 7 км іграшки, а також в інтернет магазині, в основному любимо настільні ігри якісь розважальні, з машинками і фігурками граємо на вулиці тільки з друзями, вдома лежать не цікаво... smile

milana1004 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Добрий день! Я купувала подарунки хрещениці (5 років) і своєму синові (6 років) розвиваючі іграшки (наукові досліди) в магазині Bonny. Дітям дуже сподобалося.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: