Подарунок хрещенику
|
|
Мая | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Здрастуйте, у мого хрещеника скоро День народження, тому мені треба обирати подарунок. Оскільки я ще незаміжня і дітей у мене немає, досвіду в спілкуванні з ними теж немає, тому навіть не уявляю, що можна подарувати дитині. Порадьте, щось, будь ласка?
|
|
| |
Dreza | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Автор, я думаю, у будь-якому дитячому магазині вам зможуть допомогти. Адже ми живемо в такий час, де є абсолютно все, були б гроші і бажання. Так що, я думаю, це не проблема.
|
|
| |
Megi | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, звісно, не маючи дітей, ви, авторе, почуваєтеся просто безпорадно в такій ситуації, але це не страшно, може я зможу вам допомогти порадою. Я мама двох хлопчиків, вони дуже активні й неслухняні, втім, як і всі діти. Я люблю дуже спостерігати за ними. Дивитися, чим цікавляться, що подобається, і все більше помічаю, що люблять обидва грати футбольним м'ячем. Ось нещодавно вже попросили другий м'яч, бо поділити один не можуть, тож, думаю, і ви можете вручити такий подарунок.
|
|
| |
Faua | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ой, автор, а ви спробуйте маму іменинника запитати, що йому подобається і чим він захоплюється? Я думаю, вона то вже точно знає, і напевно вам підкаже, щось щодо подарунка.
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я вважаю, що подарунки мають бути корисними, не варто купувати дрібнички, які потім будуть без діла лежати в кутку. Скільки років вашому хрещенику? Якщо він ще маленький, то, як варіант, можна подарувати дитині розвивальний дитячий килимок. Він не тільки матиме гарний вигляд у дитячій кімнаті, а й можна буде з ним грати, складати оригінальні малюнки та композиції. Як вам такий варіант?
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ви можете подарувати дитині гарну розвивальну іграшку, адже вона буде не тільки цікавою, а й вельми корисною. Ви можете подарувати хрещенику дитячу гітару, такий подарунок напевно йому дуже сподобається.
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
|
|
|
| |