Подарунки дітям?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращим подарунком буде щось розвивальне, тим паче в такому віці, коли вони все вбирають як губки. тим паче в такому віці, коли вони все вбирають як губки. Я зупинилася на журналі "Пізнайко". Разом із дитиною вже вивчили всі літери, потихеньку почали читати. Ще мені подобається, що в журналі багато повчального є, на різних історіях про тварин з їхніми проблемами, вимальовуються цілком життєві ситуації. Усе написано дуже доступно для дітей, в ігровій формі - дитині цікаво, а найголовніше не нудно
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Журнал - у подарунок?! У вас напевно немає дітей
|
|
| |
jade | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я вважаю за краще дарувати цікаві, незабутні подарунки. Для дитини дуже важливі враження та увага
|
|
| |
Ritik | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж вважаю, що краще дитині організувати яскраве свято, повести на атракціони, в кіно або театр. А взагалі я завжди запитую щодо подарунків, ось племінник мені замовив костюм Бетмена, вже дуже він любить цього персонажа. Тепер на ДР буду підбирати йому костюм Бетмена
|
|
| |
jade | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ми своїй донечці організовували костюмований День народження, костюм Міні Мауса замовляли на colombina.ua, у них вибір великий, костюми ошатні та креативні, тож можете там подивитись Бетмена, зустрічала якось. Якість пошиття у них мені сподобалася, тому раджу
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Особисто я вважаю за краще, як і ви, дівчатка, вкладати гроші у свята, а не в іграшки. Будь-який подарунок тільки на час, а спогади, вони вічні. Постійно замовляю клоунів, влаштовую вечірки з ночівлею, коли до мого Іванчика приходять друзі на ніч. Коли тепло, навіть дозволяю у дворі в наметі спати. А всякі там планшети і комп'ютери, вони дитину тільки псують!
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата jade ( ) Ми своїй донечці організовували костюмований День народження, костюм Міні Мауса замовляли на colombina.ua, у них вибір великий, костюми ошатні та креативні, тож можете там подивитись Бетмена, зустрічала якось. Якість пошиття у них мені сподобалася, тому раджу Міні Маус, звісно, шикарна, як із реального мульта)) але мене більше сонечко здивувало, і придумують же) і справді креативненько
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Ksenya ( ) Особисто я вважаю за краще, як і ви, дівчатка, вкладати гроші у свята, а не в іграшки. Будь-який подарунок тільки на час, а спогади, вони вічні. Постійно замовляю клоунів, влаштовую вечірки з ночівлею, коли до мого Іванчика приходять друзі на ніч. Коли тепло, навіть дозволяю у дворі в наметі спати. А всякі там планшети і комп'ютери, вони дитину тільки псують! Ну про планшети, це ви перегнули трохи палицю, але в іншому, ви дуже правильно робите. Для дитини - головне радість, веселощі. А планшет - це погана нудьга. Скільки він коштує, 3 тисячі гривень? Це можна 6 тисяч повітряних кульок з гелієм купити sharik.ua Якщо на рік розділити, щодня по 15 вийде) Я жартую, звісно, але загалом, перетворюйте гроші на веселощі, а не на спосіб позбутися настирливої уваги дитини.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Іграшки в наших дітей мають бути насамперед розвивальними. Зараз навколо їх оточує інформаційний шум деградації. По телевізору і в інтернеті одне насильство, секс, ток-шоу ні про що. Ніякого глибокого підтексту, відсутній розвивальний елемент. Навіть геніальні старі казки Братів Грімм, Шарля П'єро та інших, у яких були заховані дуже непрості проблеми та їхнє вирішення, спростили до неподобства, перетворивши на Чуковського якогось
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Цитата MissMarpl ( ) Ну про планшети, це ви перегнули трохи палицю, але в іншому, ви дуже правильно робите. Для дитини - головне радість, веселощі. А планшет - це погана нудьга. Скільки він коштує, 3 тисячі гривень? Це можна 6 тисяч повітряних кульок з гелієм купити sharik.ua Якщо на рік розділити, щодня по 15 вийде) Я жартую, звісно, але загалом, перетворюйте гроші на веселощі, а не на спосіб позбутися настирливої уваги дитини. Багато батьків думають, що щасливе дитинство - це солодощі та море іграшок. А насправді - це веселощі та увага. Треба приділяти більше уваги дитині, влаштовувати їй свята, грати з нею в ігри. Намагатися, щоб вона побільше часу проводила на вулиці, а не в інтернеті. В інтернеті вона ще за життя насидиться, а дитинство не повернути.
|
|
| |
Арсана | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Коли дітки виростають, запити їхні теж збільшуються) У чому переконалася на своє старшій доньці, начебто тільки вчора ляльками бавилася, а ось сьогодні вона просить на день народження смартфон, і не найпростіший, а якісний Самсунг із чудовими характеристиками. 12 років - такий вік, коли хочеться добре виглядати, подобатися оточуючим і володіти дорогими речами.
|
|
| |
Торіні | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Повністю згодна з вами
|
|
| |
Джозі | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| підлітки вже не зовсім діти
|
|
| |
Маркс | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Так, але й не дорослі люди
|
|
| |
Машутка | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата Торіні ( ) підлітки вже не зовсім діти підлітки вже не зовсім дітитак тільки здається)
|
|
| |