Цнота хлопця у 20 років
|
|
maks3ode | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Так сталося, що в настільки, не сказати, що дитячий вік я залишаюся незайманим, не дивлячись на те, що мої однолітки давно позбулися цього і не комплексують з цього приводу. Хто знає де знайти дівчину, яка позбавила б цноти в 20 років, якій було б просто по кайфу навчити неприборканого, а я в свою чергу буду "поглинати" уроки... Багато хто скаже, що путани - на допомогу, але не сказав би... Суха перепихонька без інтимних почуттів (не береться до уваги "кохання") абияк - не сказав би, що для мого першого разу була б зовсім правильною. Хотілося б, коли зустріну свою долю, бути трохи досвідченим у цій справі, а не сором'язливо тремтіти від страху під час першого ж разу... Страх облажатися набагато вищий. Прошу без образ і засуджень... Свої пропозиції/почуття/просто поговорити пишіть сюди: maks2ode(собака)укр,нет
|
|
| |
Маргарита1245 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Це трохи не нормально. Зазвичай у хлопчиків це трапляється набагато раніше, ніж у дівчаток.
|
|
| |
maks3ode | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Все вірно, через мою сором'язливість чи замкнутість або як ще можна це назвати... не можу ніяк, ось і шукаю дівчину, яка б позбавила
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата maks3ode ( ) Так сталося, що в настільки, не сказати, що дитячий вік я залишаюся незайманим, не дивлячись на те, що мої однолітки давно позбулися цього і не комплексують з цього приводу.Хто знає де знайти дівчину, яка позбавила б цноти в 20 років, якій було б просто по кайфу навчити неприборканого, а я в свою чергу буду "поглинати" уроки... Багато хто скаже, що путани - на допомогу, але не сказав би... Суха перепихонька без інтимних почуттів (не береться до уваги "кохання") абияк - не сказав би, що для мого першого разу була б зовсім правильною. Хотілося б, коли зустріну свою долю, бути трохи досвідченим у цій справі, а не сором'язливо тремтіти від страху під час першого ж разу... Страх облажатися набагато вищий. Прошу без образ і засуджень... Свої пропозиції/почуття/просто поговорити пишіть сюди: maks2ode(собака)укр,нет Не форсуйте події, значить вас доля береже для тієї єдиної, яка готова буде стати вашою другою половинкою.
|
|
| |
maks3ode | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Та як тут не форсувати, коли хочеться вже?! Додано (05.12.2015, 22:15) --------------------------------------------- Ув. модератори! Прошу видалити мою тему!
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Тут просто напевно нерішучість і сором'язливість до жіночої статі.
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Це велика рідкість в наш час!Хлопчина молодець!
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Цитата Happy ( ) Це велика рідкість в наш час!Хлопчина молодець! А що в цьому радісного то?
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Happy ( ) Це велика рідкість в наш час!Хлопчина молодець! Хлопцеві не радісно, явно.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Да, дійсно рідкість. Не раджу спати будь з ким, аби просто набратись досвіду. Краще знайди своє кохання, вона тебе зрозуміє.
|
|
| |
Columb44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цікаве продовження теми
|
|
| |
LinkoLbn | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ну це зараз нормально, а буває і в 17 і навіть у 16 років хлопці втрачають цноту!
|
|
| |
dueyn | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| не встиг вчасно - вважай засидівся в хлопцях. ну що ж - буває. треба рішучості побільше набратися і вперед до дівчат
|
|
| |
Reevs | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Звісно треба вже розчохлятися
|
|
| |