Чим займаєтеся вдома?
|
|
LadySnov | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розкажіть, чим займаєтеся вдома в період карантину. Розумію, що зараз такий період, що краще його перечекати у квартирі й не наражатися на небезпеку, але робити це дуже складно. Адже потрібно чимось цікавим зайняти себе, щоб час минав швидко й непомітно. Я ось зараз захопилася інформацією про живу природу, бо побачила, що вона, в той час, коли люди сидять удома, почала поновлюватися, очищаються річки і моря, а тварини навіть безлюдними містами гуляють. Ще знайшла такі цікаві факти про черепах, виявляється вони справжні довгожителі і зовні майже не відрізняються від своїх предків.
|
|
| |
Пушинка | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цікаво ви проводите час, по-доброму заздрю вам. А для мене ось цей період став справжнім випробуванням, адже всі цілий день перебувають удома і вже почали дратувати одне одного. Сім'я в нас велика, тому важко ужитися всім разом.
|
|
| |
Милаха | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, це проблема, так можуть і сварки початися через дрібниці, особливо якщо під одним дахом поживають різні покоління. Добре, що я живу в приватному будинку, у квартирі переносити карантин дуже складно. Тут хоча б можна у дворі прогулятися, а не тільки на балконі дихати свіжим повітрям.
|
|
| |
PauloKoelio | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Для мене сидіти у квартирі не проблема, я домосід ще той, але ось дуже напружує фінансовий бік питання. Дуже заздрю зараз тим людям, які можуть працювати дистанційно з дому. У мене, на жаль, такої можливості немає, тому всерйоз задумався про зміну професії. Дуже цікавить програмування, ось читаю що це таке
|
|
| |
Шахіст | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А я ось відпочиваю в прямому сенсі цього слова. Відпочиваю від роботи, від швидкоплинності звичайного життя. Мені здається, цей період даний нам для того, щоб переосмислити своє ставлення до життя і поміняти пріоритети.
|
|
| |
Zevs | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А мене сьогоднішня ситуація змусила шукати додатковий заробіток у мережі. Довелося піти у відпустку на роботі, але жити ж за щось треба, заощадження швидко закінчуються. Тому вирішив спробувати себе у ставках на спорт. Уже вибрав букмекерську контору для роботи, а тепер шукаю хороші безкоштовні прогнози на спорт. Оскільки я новачок, без них мені не обійтися. Ось поки що знайшов такий рейтинг сайтів із прогнозами на спорт на freetips. Ось серед них напевно і виберу капера.
|
|
| |
Reevs | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не погано придумали
|
|
| |
Moon | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми і так працювали з дому, тож карантин у нашому житті нічого не змінив
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 9 |
Сержант
|
|
|
| |
VodaNova | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Працюю віддалено. Готуємо їсти - нові страви освоюємо, гуляє, граємо в настільні ігри
|
|
| |
oilroset | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я змінила професію і тепер працюю вдома, гуляю з собакою, дивлюся серіали, готую їсти, читаю книжки
|
|
| |