Чи прощати зраду
|
|
Forum4anin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прощати чи зраду?!
Форумчани, поділіться... Запитую не для себе особисто, у мене з цього приводу є думка...
Чи варто прощати зраду партнера?! Чи то дівчина, чи то хлопець, без різниці.
Ваші думки прошу висловлювати тут!
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Цитата Forum4anin ( ) Прощати чи зраду?!Форумчани, поділіться... Запитую не для себе особисто, у мене з цього приводу є думка...
Чи варто прощати зраду партнера?! Чи то дівчина, чи то хлопець, без різниці.
Ваші думки прошу висловлювати тут! Я вважаю, що прощати зраду не варто! Тепер поясню чому...
1) Якщо людина вчинила зраду плотську або моральну, їй просто неможливо потім повірити...
2) Прощати зраду - це означає просто показати свою слабкість на удар у спину...
3) Якщо людина зрадила, то їй чогось у Ваших стосунках не вистачало. Це означає, що якщо Ви навіть переступите через себе, то людина все одно може ще зрадити, адже її якісь потреби незадоволені!
Це тільки Ваш вибір і тільки Ви можете вирішити, чи варто прощати зраду?! Але Ви маєте розуміти, що якщо людина вчинила таке, вона в будь-який момент може так само вчинити (змінити). Вам доведеться самому собі доводити, що таке більше не повториться, бути в напрузі, і все одно таке може повториться...
Краще знайти нормальну людину, яка ніколи Вас не обдурить і не зрадить!
|
|
| |
Мандрівник | Повідомлення # 3 |
Сержант
| БОЛЯЧЕ, ДУЖЕ БОЛЯЧЕ... Ти ж знаєш, я не заплачу. Я всього лише прокляв удачу... Це було зовсім недавно, - Я тоді не сказав про головне... Була дружба і щастя було, Але воно пролетіло повз... Говорила ти мені про море, Говорила з посмішкою сперечаючись... І повірив тоді я в Бога, І вирішив, що знайшов дорогу, Адже очі говорять багато про що,- Хоч і була ти недотрогою... Але звинувачувати я тебе не смію. І про те лише тепер шкодую: Що помилився я в людині, Що залишився один на світі, Що відрікся від усіх безвольно І образив когось боляче... Хто ж дав мені таке право Обговорювати всі твої забави? Ти ж прямо не обіцяла, Значить знала кінець початку. А зараз ти великодушна, - Ти тепер пропонуєш дружбу... Ніколи не повірю в Бога, А особливо в недотрогу. Прокляв я назавжди удачу І жити буду тепер інакше. Адже здатні любити лише діти, Ну а мені ні до чого ці мережі...
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Я вважаю, що якщо людина зважилася на зраду, значить вона свій вибір зробила. Тож прощати думаю не варто.
|
|
| |
Alex33 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За себе відповім - не пробачив би.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Молоток і я теж)
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зраду пробачити не можна, навіть якщо пробачив, вона як черв'ячок десь та вилізе. У журналі прочитав статтю про вільний шлюб, це коли обоє можуть піти наліво, але щось не можу уявити, як це я зможу спокійно знати, що в дружини ще хтось є?
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Можна пробачити, наприклад, якщо в нього криза середнього віку, і то я б навряд чи.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Зрада це завжди важко, у мужиків зрозуміло буває зрив, полігамні. А коли жінка зраджує, це загадка. Напевно чогось не вистачає.
|
|
| |
Одеса | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Evstaf ( ) Зрада це завжди важко, у мужиків зрозуміло буває зрив, полігамні. А коли жінка зраджує, це загадка. Напевно чогось не вистачає. І чоловіки і жінки зраджують, якщо їм щось не підходить у стосунках з їхньою "другою половиною"...
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Мужики зазвичай не повідомляють про свою зраду. Тихенько бігають на ліво і мовчать, поки їх не зловлять. Читав що жінки дуже страждають від своєї зради і мучаться сказати чи мовчати?! І думаю що зрада жінки болючіше б'є, я б не зміг пробачити.
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Іноді таке може відбуватися, але далеко не в багатьох люблячих пар. Думаю, що якщо хочеш бути далі з людиною, то пробачиш.
|
|
| |
БалаганOFF | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ні, за жодних умов не зміг би пробачити. Зрадила раз, зрадить і вдруге, і вдесяте.
|
|
| |
Magento | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Не прощати.
|
|
| |
Ruslana45 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата БалаганOFF ( ) Ні, за жодних умов не зміг би пробачити. Зрадила раз, зрадить і вдруге, і вдесяте. Згодна!
|
|
| |