Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як Ви ставитеся до мед препаратів для чоловіків?!
znatok Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як Ви ставитеся до медичних препаратів для чоловіків?!

Я вважаю, що препарати для чоловічого здоров'я - це великий лохотрон з виманювання грошових коштів. Мені здається, що всі ці препарати можуть впливати лише на думку... Він повірив - йому допомогло 
А Ваше ставлення до мед препаратів для чоловіків?!

AntonS Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата ValeriyaNegnaya ()
Не знаю, чи можна це віднести до "препаратів для чоловіків", але у мене кілька місяців тому чоловікові від простатиту призначали свічки простатилен цинк. Вони йому виписувалися для лікування простатиту, але в нього і потенція покращилася, оскільки там ще комплекс вітамінів і цинк.
Я думаю, йдеться про інші препарати.   smile

Evstaf Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Таблетки не врятують, а ось спорт, гарний настрій і красива жінка допоможуть   biggrin

Evstaf Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
І таки секс покращує самопочуття, а хороший секс зміцнює імунітет доведено вченими  tongue

Metr Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Цитата Uuuu ()
У мене друг періодично користується всякими збудниками.
У мене теж любить іноді балуватися всілякими збудниками для того, щоб бути активним у ліжку. Усе нахвалює Сіаліс. Я навіть трохи разок не повівся, хотів спробувати. Але в мене поки що все нормально з цією справою ))))

kirilkomar Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Evstaf ()
Таблетки не врятують, а ось спорт, гарний настрій і красива жінка допоможуть
   Здоровий спосіб життя - це, звісно, добре, але якщо проблема вже є, то перехід на
правильне харчування і т.п. допоможе далеко не відразу, а якщо треба терміново я
користуюся Еротоном і все ок!

Nikartemov Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Metr ()
У мене теж любить іноді балуватися всілякими збудниками для того, щоб бути активним у ліжку. Усе нахвалює Сіаліс. Я навіть трохи разок не повівся, хотів спробувати. Але в мене поки що все нормально з цією справою ))))
І абсолютно обґрунтовано, ефект відчув особисто Так, дорогувато, але в Одесі можна купити аналог у рази дешевше, а якість не гірша. Що там і як впливає на здоров'я, багато хто тут сильно переживає, почитайте інструкцію або проконсультуйтеся з лікарем. А вже для гідного сексу точно корисний 
Де купити, дивіться нижче.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: