Як Ви ставитеся до мед препаратів для чоловіків?!
|
|
znatok | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як Ви ставитеся до медичних препаратів для чоловіків?!
Я вважаю, що препарати для чоловічого здоров'я - це великий лохотрон з виманювання грошових коштів. Мені здається, що всі ці препарати можуть впливати лише на думку... Він повірив - йому допомогло А Ваше ставлення до мед препаратів для чоловіків?!
|
|
| |
AntonS | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Цитата ValeriyaNegnaya (  ) Не знаю, чи можна це віднести до "препаратів для чоловіків", але у мене кілька місяців тому чоловікові від простатиту призначали свічки простатилен цинк. Вони йому виписувалися для лікування простатиту, але в нього і потенція покращилася, оскільки там ще комплекс вітамінів і цинк. Я думаю, йдеться про інші препарати.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Таблетки не врятують, а ось спорт, гарний настрій і красива жінка допоможуть
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| І таки секс покращує самопочуття, а хороший секс зміцнює імунітет доведено вченими
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 5 |
 Підполковник
| Цитата Uuuu (  ) У мене друг періодично користується всякими збудниками. У мене теж любить іноді балуватися всілякими збудниками для того, щоб бути активним у ліжку. Усе нахвалює Сіаліс. Я навіть трохи разок не повівся, хотів спробувати. Але в мене поки що все нормально з цією справою ))))
|
|
| |
kirilkomar | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Цитата Evstaf (  ) Таблетки не врятують, а ось спорт, гарний настрій і красива жінка допоможуть Здоровий спосіб життя - це, звісно, добре, але якщо проблема вже є, то перехід на правильне харчування і т.п. допоможе далеко не відразу, а якщо треба терміново я користуюся Еротоном і все ок!
|
|
| |
Nikartemov | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Цитата Metr (  ) У мене теж любить іноді балуватися всілякими збудниками для того, щоб бути активним у ліжку. Усе нахвалює Сіаліс. Я навіть трохи разок не повівся, хотів спробувати. Але в мене поки що все нормально з цією справою )))) І абсолютно обґрунтовано, ефект відчув особисто Так, дорогувато, але в Одесі можна купити аналог у рази дешевше, а якість не гірша. Що там і як впливає на здоров'я, багато хто тут сильно переживає, почитайте інструкцію або проконсультуйтеся з лікарем. А вже для гідного сексу точно корисний Де купити, дивіться нижче.
|
|
| |