Як Ви ставитеся до мед препаратів для чоловіків?!
|
|
znatok | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як Ви ставитеся до медичних препаратів для чоловіків?!
Я вважаю, що препарати для чоловічого здоров'я - це великий лохотрон з виманювання грошових коштів. Мені здається, що всі ці препарати можуть впливати лише на думку... Він повірив - йому допомогло А Ваше ставлення до мед препаратів для чоловіків?!
|
|
| |
ADONIS | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У мене є вже досить літній родич, який усе життя був жорстким бабієм... Старість не радість і, звісно, потенція пішла слідом за спогадами... Коротше, чим тільки людина не користувалася, що не пробувала, нічого не допомогло...
Мені в серцях розповідав, що все це лохотрон, дуже багато випробував він на собі, каже, так тільки шахраї допомагають і то, тільки заробити...
|
|
| |
ValeriyaNegnaya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не знаю, чи можна це віднести до "препаратів для чоловіків", але у мене кілька місяців тому чоловікові від простатиту призначали свічки простатилен цинк. Вони йому виписувалися для лікування простатиту, але в нього і потенція покращилася, оскільки там ще комплекс вітамінів і цинк.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Думаю, що це все виманювання грошей і не більше. З таким самим успіхом можна корінь петрушки їсти, ефект буде той самий.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| дехто цього і не знає, тому легше таблетку на петрушці купити
|
|
| |
Alex33 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| хз лікарі шарити повинні то лохотрон чи ні, але якщо випишуть то купувати мб і доведеться... можна і не в одного лікаря проконсультуватися і запитати, чи лохотрон якийсь препарат, якщо не довіряєте
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| та головне по менше вживати антибіотиків, тому що від них сідає все на світі! Додано (25.11.2014, 00:19) --------------------------------------------- з дуже великою обережністю ставлюся, краще піти одразу добре обстежитися, а потім вже щось вирішувати треба приймати чи ні!
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Правильно, я теж за те, щоб проходити повне обстеження на таких апаратах, перш ніж приймати будь-які таблетки!
|
|
| |
AntonS | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата ValeriyaNegnaya ( ) Не знаю, чи можна це віднести до "препаратів для чоловіків", але у мене кілька місяців тому чоловікові від простатиту призначали свічки простатилен цинк. Вони йому виписувалися для лікування простатиту, але в нього і потенція покращилася, оскільки там ще комплекс вітамінів і цинк. Я думаю, йдеться про інші препарати.
|
|
| |
Larin | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Важливо знати, що 80% усіх хвороб - це психосоматика, тобто всі хвороби через нерви і занадто засмічений розум. Додано (26.12.2014, 19:09) --------------------------------------------- Ліки лише знімають або притупляють симптоми, але повністю не виліковують. Фармбізнес стоїть на одних сходах із нафтою за зароблянням грошей. Ну, а моя порада - тримайте голову світлою, не засмічуйте психіку і їм, тоді ніяких болячок не буде.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Таблетки не врятують, а ось спорт, гарний настрій і красива жінка допоможуть
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Я дуже до них негативно ставлюся!
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 13 |
Сержант
| І таки секс покращує самопочуття, а хороший секс зміцнює імунітет доведено вченими
|
|
| |
Nicko83 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Зазвичай не пишу жодних відгуків в інтернет - часу шкода, але коли справа торкнулася здоров'я, вирішив поділитися досвідом. За останні півтора року я двічі хворів на пневмонію. Зі школи курю, тож хронічний бронхіт маю майже все самостійне життя. Коли перший раз захворів, пропив курс антибіотиків і думав зітхнути спокійно. Але повторне захворювання через 7 місяців змусило мене задуматися. Загалом, запитав у лікаря, як можна запобігти подібному діагнозу. Мені порадили попити імуномодулятор "Меркурид", щоб відновити загальну опірність організму до бактерій. Звичайно, практично відразу я кинув палити. Наприкінці курсу лікування я здивувався, як ніколи. Мало того, що загальне самопочуття поліпшилося, зникла задишка, на яку я давно перестав звертати увагу. Хочу порекомендувати всім цей препарат. Дбайте про своє здоров'я!
|
|
| |
kripto | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Та я теж вважаю, що ніж жерти всякі препарати, краще вести здоровий спосіб життя.
|
|
| |