Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?
TheRoad Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?

Lisa5 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А ви що своєї думки не маєте або одягаєтеся як абориген, що вам вказує дівчина. У мене чоловік самодостатній і нормально одягається, завжди все в міру і з приводу. Єдине так це може запитати поради чи личить йому те чи це. Куртку коли вибирав тут studio-fashion, то тільки запитав, як я думаю, брати темну чи світлішу.

Фонтан Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Lisa5 ()
А ви що своєї думки не маєте або одягаєтеся як абориген, що вам вказує дівчина. У мене чоловік самодостатній і нормально одягається, завжди все в міру і з приводу. Єдине так це може запитати поради чи личить йому те чи це. Куртку коли вибирав тут studio-fashion, то тільки запитав, як я думаю, брати темну чи світлішу.
аналогічна ситуація, теж можу запитати максимум який краще колір взяти, а з фасонами у нас завжди розбіжності

Exiousle Повідомлення # 4
одеський форум
Полковник
Мене це може і дратує, але я ніколи не слухаю жінок і завжди одягаю саме те, що мені подобається. Що стосується літніх речей, я завжди намагаюся їх купувати багато і різні, щоб було що міняти і встигати прати і прасувати. Просто влітку зазвичай постійно пітнієш і це все видно на речах, а я таке терпіти не можу! Здебільшого навесні собі одразу оптом набираю купу футболок, сорочок, шортів і літніх штанів. Останній раз на vitality-opt.com.ua замовляв собі речі прикольні, можете подивитися. Найголовніше брати з бавовни, щоб було приємніше і комфортніше носити і звісно щоб тіло дихало. Ось одні з моїх улюблених коралових шортів, які я там брав

Stasyan Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Exiousle ()
Мене це може і дратує, але я ніколи не слухаю жінок і завжди одягаю саме те, що мені подобається. Що стосується літніх речей, я завжди намагаюся їх купувати багато і різні, щоб було що міняти і встигати прати і прасувати. Просто влітку зазвичай постійно пітнієш і це все видно на речах, а я таке терпіти не можу! Здебільшого навесні собі одразу оптом набираю купу футболок, сорочок, шортів і літніх штанів. Останній раз на vitality-opt.com.ua замовляв собі речі прикольні, можете подивитися. Найголовніше брати з бавовни, щоб було приємніше і комфортніше носити і звісно щоб тіло дихало. Ось одні з моїх улюблених коралових шортів, які я там брав
Правильно і робите, я теж не слухаю свою половинку) До речі дивлюся багато хто собі так оптом купує літні речі, теж спробую)

Хмаринка Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
не потрібно так суворо))

Mihoo Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Ну не те що дратує, але трохи не по собі)
Часто кажу, йди в нижньому більше, мовляв, ти мені так більше подобаєшся)

Rozetta Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Слухайте дівчину - їй же на вас дивитися.

vita-mosom Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
а я іноді й сам не пам'ятаю, що в мене є з одягу. а вона все знає, тому в цьому питанні в нас повне взаєморозуміння))

Manses23 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
не говорить ніколи )

DimonBMX Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
У нас радше все навпаки. Я задумався...

Vladlen93 Повідомлення # 12
одеський форум
Підполковник
Дуже дратує

andreyЦирк Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Я зі своєю дружиною завжди раджуся - у неї є смак і вона вміє підбирати модні речі. Ось нещодавно вибирали наручний годинник - вона мені дуже допомогла, показала корисну статтю про модні чоловічі годинники. У мене часу немає на пошуки потрібної інформації, а цю статтю я прочитав із задоволенням і зробив вибір на користь найпопулярнішого бренду.

Vadims Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Ну так, їй же потрібно щоб йшло до її туфель і сумочки)

Віталік88 Повідомлення # 15
одеський форум
Сержант
Мене це не бісить, у мене весь гардероб дружина вибирала. Мені нема коли ходити по магазинах, а їй подобається))

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: