Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?
TheRoad Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?

Фонтан Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Цитата Lisa5 ()
А ви що своєї думки не маєте або одягаєтеся як абориген, що вам вказує дівчина. У мене чоловік самодостатній і нормально одягається, завжди все в міру і з приводу. Єдине так це може запитати поради чи личить йому те чи це. Куртку коли вибирав тут studio-fashion, то тільки запитав, як я думаю, брати темну чи світлішу.
аналогічна ситуація, теж можу запитати максимум який краще колір взяти, а з фасонами у нас завжди розбіжності

Stasyan Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Exiousle ()
Мене це може і дратує, але я ніколи не слухаю жінок і завжди одягаю саме те, що мені подобається. Що стосується літніх речей, я завжди намагаюся їх купувати багато і різні, щоб було що міняти і встигати прати і прасувати. Просто влітку зазвичай постійно пітнієш і це все видно на речах, а я таке терпіти не можу! Здебільшого навесні собі одразу оптом набираю купу футболок, сорочок, шортів і літніх штанів. Останній раз на vitality-opt.com.ua замовляв собі речі прикольні, можете подивитися. Найголовніше брати з бавовни, щоб було приємніше і комфортніше носити і звісно щоб тіло дихало. Ось одні з моїх улюблених коралових шортів, які я там брав
Правильно і робите, я теж не слухаю свою половинку) До речі дивлюся багато хто собі так оптом купує літні речі, теж спробую)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: