Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вас теж дратує коли дівчина каже що одягати?
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| А ви що своєї думки не маєте або одягаєтеся як абориген, що вам вказує дівчина. У мене чоловік самодостатній і нормально одягається, завжди все в міру і з приводу. Єдине так це може запитати поради чи личить йому те чи це. Куртку коли вибирав тут studio-fashion, то тільки запитав, як я думаю, брати темну чи світлішу.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
Майор
| Цитата Lisa5 ( ) А ви що своєї думки не маєте або одягаєтеся як абориген, що вам вказує дівчина. У мене чоловік самодостатній і нормально одягається, завжди все в міру і з приводу. Єдине так це може запитати поради чи личить йому те чи це. Куртку коли вибирав тут studio-fashion, то тільки запитав, як я думаю, брати темну чи світлішу. аналогічна ситуація, теж можу запитати максимум який краще колір взяти, а з фасонами у нас завжди розбіжності
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Мене це може і дратує, але я ніколи не слухаю жінок і завжди одягаю саме те, що мені подобається. Що стосується літніх речей, я завжди намагаюся їх купувати багато і різні, щоб було що міняти і встигати прати і прасувати. Просто влітку зазвичай постійно пітнієш і це все видно на речах, а я таке терпіти не можу! Здебільшого навесні собі одразу оптом набираю купу футболок, сорочок, шортів і літніх штанів. Останній раз на vitality-opt.com.ua замовляв собі речі прикольні, можете подивитися. Найголовніше брати з бавовни, щоб було приємніше і комфортніше носити і звісно щоб тіло дихало. Ось одні з моїх улюблених коралових шортів, які я там брав
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Exiousle ( ) Мене це може і дратує, але я ніколи не слухаю жінок і завжди одягаю саме те, що мені подобається. Що стосується літніх речей, я завжди намагаюся їх купувати багато і різні, щоб було що міняти і встигати прати і прасувати. Просто влітку зазвичай постійно пітнієш і це все видно на речах, а я таке терпіти не можу! Здебільшого навесні собі одразу оптом набираю купу футболок, сорочок, шортів і літніх штанів. Останній раз на vitality-opt.com.ua замовляв собі речі прикольні, можете подивитися. Найголовніше брати з бавовни, щоб було приємніше і комфортніше носити і звісно щоб тіло дихало. Ось одні з моїх улюблених коралових шортів, які я там брав Правильно і робите, я теж не слухаю свою половинку) До речі дивлюся багато хто собі так оптом купує літні речі, теж спробую)
|
|
| |
Хмаринка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| не потрібно так суворо))
|
|
| |
Mihoo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ну не те що дратує, але трохи не по собі) Часто кажу, йди в нижньому більше, мовляв, ти мені так більше подобаєшся)
|
|
| |
Rozetta | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Слухайте дівчину - їй же на вас дивитися.
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 9 |
Сержант
| а я іноді й сам не пам'ятаю, що в мене є з одягу. а вона все знає, тому в цьому питанні в нас повне взаєморозуміння))
|
|
| |
Manses23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| не говорить ніколи )
|
|
| |
DimonBMX | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У нас радше все навпаки. Я задумався...
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дуже дратує
|
|
| |
andreyЦирк | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я зі своєю дружиною завжди раджуся - у неї є смак і вона вміє підбирати модні речі. Ось нещодавно вибирали наручний годинник - вона мені дуже допомогла, показала корисну статтю про модні чоловічі годинники. У мене часу немає на пошуки потрібної інформації, а цю статтю я прочитав із задоволенням і зробив вибір на користь найпопулярнішого бренду.
|
|
| |
Vadims | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Ну так, їй же потрібно щоб йшло до її туфель і сумочки)
|
|
| |
Віталік88 | Повідомлення # 15 |
Сержант
| Мене це не бісить, у мене весь гардероб дружина вибирала. Мені нема коли ходити по магазинах, а їй подобається))
|
|
| |