Сережки для дружини
|
|
NaoLazera | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хлопці!!! Шукаю дружині сережки, може хто підкаже які зараз у тренді, щоб я перед нею не облажався
|
|
| |
ApouBac | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Щоб вам не облажатися, то тоді потрібно йти за класикою і вибирати звичайнісінькі варіанти, які рано чи пізно будуть у тренді.
|
|
| |
Efola | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Для того, щоб виглядати перед нею гідно, то рекомендую насамперед визначитися з металом, з якого будуть виготовлені сережки, тобто це золото чи срібло. Наскільки мені відомо, то дівчатам подобаються більше сережки які виконані в золоті, але скажу одразу що це не всім, тому подивіться ще раз на прикраси, які вона носить.
|
|
| |
fihtennko96 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата NaoLazera ( ) Хлопці!!! Шукаю дружині сережки, може хто підкаже які зараз у тренді, щоб я перед нею не облажався Я з народження Сергійко. Дружині ток можу не підійти
|
|
| |
ApouBac | Повідомлення # 5 |
Сержант
| На крайній випадок, якщо ви вже не знаєте, який варіант вибрати, то тоді йдіть за класикою і беріть прості золоті сережки, адже від цього металу всі дівчата в захваті. А вже який камінь у них буде, залежить тільки від бюджету, який ви готові витратити на цей виріб.
|
|
| |
Партизан | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Гвоздики завжди в тренді
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Тут точно не підкажу
|
|
| |
Катманду | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Перлини завжди в моді
|
|
| |
Adenj | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата NaoLazera ( ) Хлопці!!! Шукаю дружині сережки, може хто підкаже які зараз у тренді, щоб я перед нею не облажався Я б підібрав гарні сережки з перлами, перли були і будуть у моді, ну і звичайно вони так само гарні, як і діамант, але набагато дешевші!
|
|
| |